Damelaget tok spade for en spade

Damelaget tok spade for en spade

Bryne/Frøyland – Brodd 7-1. Damelaget skulle virkelig få bryne seg tirsdags kveld når motstander på motsatt side var Bryne/Frøyland. Laget er suverene i damenes 4. divisjon og spørsmålet denne kvelden var vell egentlig om hvor stor seieren skulle bli den ene eller den andre veien.

Det var lite å ta tak i før kampen denne kvelden. Ingen som kjørte feil, ingen som kjørte oppå fortauet, ingen som glemte fotballsko osv osv. Her var det en gjeng som virkelig var klare for kamp, tar vi vekk de 8-9 forfallene fra resten av troppen grunnet «sykdom». Her må det nok ligge andre grunner bak den vurderingen om å bli «syk» før kamp 🙂

Det var bare ett stort spørsmål før kampen som ble stilt i garderoben før kamp. Skal fingrene tapes sammen før du tar på hanskene? Eller etterpå? En hetfig diskusjon som endte opp i ingen konklusjon. Er fortsatt ett mysterium, så får vi se hvordan Tone angriper denne saken i neste kamp mot Havørn.

Til selve kampen mot Bryne kan vi ikke skryte på oss at vi hadde banespillet eller de største sjansene, men de kulaste draktene derimot. I 1. omgang gikk vi fra en tropp på 13 spillere til 11 spillere, plutselig var 2 spillere til blitt syke å måtte forlate banen. Vi skapte faktisk 2 ok sjanser i 1. omgang uten å score, de andre scorte 5 stk på forskjellig hvis. Så de andre ledet 5-0 til pause.

I pausen ble vi enige om å ta over banespillet og skape mer sjanser enn Bryne, i tillegg til å snu til seier, Konklusjon: Det skjedde ikke. Uansett ble 2. omgangen mye bedre enn 1. omgangen. De får godkjent ett klart offsidemål i 2. omgang, noe som gjør at vi ikke får spilt «uavgjort» i denne omgangen. Får vi klarer å få karra til oss ett mål helt mot slutten av kampen når Siw Tårnes vinner en duell med Brynes keeper, slik at ballen går tilbake til Gulla som fra 25 meters hold er sikker som banken når hun smeller avgårde skuddet i åpent mål. Så vi taper bare 2-1 i 2. omgang. Noe som absolutt bør være godkjent.

Bilde: Disse 2 ble observert etter kampen, tydelig ikke helt fornøyd med resultatet

Banens bestemann var nok mannen som leverte graving på høyt nivå like utenfor baneområdet, hvor han skulle med all den gravingen er heller uvist. Innsatsen var ihvertfall på topp og belønnes med banens bestepris.

Nå ser vi frem til bortekamp mot Havørn 10. september kl. 20.00

KAMPFAKTA
Bryne/Frøyland – Brodd 7-1 (5-0)
Mål: Gulla
Assist: Siw Tårnes
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 33 + 2 bamser
Dommer: God kontroll

Brodd: Tone – Frida, Undem, Erland – Siv, Anette, Annika, Ravnås, Siw Tårnes – Gulla og Rasmussen
Benyttende reserver: Katrine og Solveig

Børs:
**** Mannen med spaden
*** Siw Therese
**   Gulla
*     Rasmussen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn