Brodd-duo ble årets ildsjel!

Brodd-duo ble årets ildsjel!

Kyrre Sandven og Eirik Tjørhom vant utmerkelsen «Årets Storhaug-ildsjel» på et arrangement i regi av bydelsutvalget og frivillighetssentralen tirsdag 11. desember. For en fortjent utmerkelse for en fantastisk duo!

Kyrre Sandven (t.v) og Eirik Tjørhom har gjort – og gjør en fantastisk frivillig jobb for Brodd Fotball. Nå er de årets ildsjeler i Storhaug bydel. Sånn helt offisielt!

De to har begge vært sportslig leder i Brodd, de har sittet flere år i styret, de har trent flere lag i alderbestemt fotball, de har vært ansvarlige for å få til gode oppstarter for de minste, de har vært aktive i arbeidet med å få til nytt klubbhus, de er ansvarlige for den store suksessen Selvaag Bolig cup hver juni på Midjord – og de stiller alltid på aller slags andre dugnader året rundt. Døgnet rundt!

Betegnelsen «Ildsjel» har aldri vært mer treffende. De to var nominerte sammen med en rekke andre flotte mennesker i Stavangers friskeste bydel, men juryen mente altså at vår superduo fortjente prisen!

De to var også nominert til utmerkelsen i 2017 – men den gikk dengang til Andreas Vollan, også han en fantastisk ildsjel for bydelen vår. Det er bare andre gang utmerkelsen ble delt ut.

Nærmere 100 Storhaug-entusiaster var på Fermenten for å overvære utnevnelsen årets ildsjel 2018.

Vi i Brodd gratulerer med hele vårt hjerte – og all vår takknemlighet! 

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn