Junior 2 åpnet sesongen med seier!

Junior 2 åpnet sesongen med seier!

Randaberg 2 – Brodd 2 1-3. En fin onsdags kveld med Randaberg fengsel skulle endelig Junior 2 guttene komme i gang med seriefotballen, første kamp ble testet med 7er fotball grunnet 2 lag i serie som spiller 7er fotball.

Taktikkere og myteri ble nevnt, men vi gikk ut i en 3-2-1 formasjon. Noe som ble særdeles stødig offensivt, men kanskje litt vell overkant sexy når vi angrep i 1-4-1 og ble stående i 1-4-1 når Randaberg hadde ball. Noe som betydde at Vahdet fikk ansvaret for å holde Randabergs spiss i sjakk helt alene, noe han klarte med stødig hånd.

De første 15 minuttene kjørte vi over Randaberg, men klarte ikke å putte ballen i nettet. Det begynte så å stabilisere seg noe slik at vi kan gjøre noen bytter etter 22 minutters spill. Bare 3 minutter senere er innbytterene Espen og Truls på fære foran mål. En corner fra vår tredje innbytter ender tilslutt opp hos Espen som fikk nytte for skostørrelse 45 når han strekker seg så langt han er for å tuppe ballen videre til Truls som kontant smeller ballen i mål fra 10 meters hold. En fortjent 1-0 ledelse til pause.

I pausen gjorde vi om til 2-3-1 for å «forsvare» oss litt bedre enn hva vi kanskje gjorde i 1. omgang. Det fungerte veldig godt for etter 4 minutters spill av 2. omgang legger vi på til en 2-0 ledelse når comebackkid Trymmilum fyrer av ett skudd på keeper som må gi retur, Steinar er raskest fremme på returen å får sendt ballen i mål til 2-0.

Like etterpå varter vi opp med ett sexy innoverskrudd selvmål av vår stødige Vahdet som prøver å klarere, men får en merkelig skru som Andreas ikke er helt klar over kommer til å skje. Dermed ny spenning i kampen.

Så etter 47 minutters spill bestemmer Benny Orlando seg for å kjøre litt karusell med en av Randabergs spillere før han setter fart langs venstre siden. Han blir hektet av en Randaberg spiller, men det hindrer ikke Benny å få sendt av gårde ballen i motsatt kryss. En solid scoring av Benny.

Etter scoringen bølger kampen litt frem og tilbake, men hvor Brodd gjerne er 1-2 hakk bedre enn motstander, selv om Randaberg også er farlig frempå noen ganger. Uansett ender kampen 3-1 til Brodd og vi tar med oss 3 kjekke poeng til Midjord.

Nå venter Sunde neste onsdag på Midjord. Vell møtt 

KAMPFAKTA
1. serierunde
Randaberg 7er – Brodd 2 1-3 (0-1)
Mål: Truls, Steinar og Benny
Assist: Espen og Trym 
Gule kort: Benny og Vahdet

Brodd: Andreas Bertelsen, Vahdet Dereli, Espen Solvang, Benjamin Berg, Sajad Mustafa, Fredrik Pedersen, Ola Sinnes, Trym SS, Steinar Torkellsen og Truls Trondsen

Børs
*** Vahdet Dereli
** Ola Sinnes
* Sajad Mustafa

Forøvrig åpnet også Junior 3 sin sesong mandags kveld hjemme mot Jarl. Den kampen endte 2-2.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn