Junior 2 slo Sunde på hjemmebane

Junior 2 slo Sunde på hjemmebane


Brodd 2 – Sunde 5-3. Junior 2 tok onsdags kveld i mot Sunde til seriekamp på Midjord Stadion. Vi stilte mannsterke med en stor 18 mannstropp til denne kampen, vi fikk også bruk for denne store troppen når skadene hanglet inn underveis i kampen. Både Fredrik Pedersen og Trym Schjølberg Sivertsen måtte kaste inn håndkledet allerede tidlig i 1. omgang, før Vahdet Dereli måtte melde pass i pausen. Vi hadde god dekning på disse plassene, så vi ble ikke vesentlig svekket på dette området.

Starten av kampen var det vi som styrte mesteparten av spillet, vi kapte store sjanser, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. Ikke før det var spilt 15 minutter av kampen fikk vi endelig hull på byllen når Ola slår en meget god corner inn på bakerste stolpe hvor Fredrik rager høyest å stanger ballen i mål til fortjent 1-0 ledelse.

Like etterpå skaper vi en enorm sjansebonansa som varer i 1 minutts tid, er mye som skjer inne i 16 meter uten at vi får avsluttet eller Sunde får klarert. Ballen ender opp litt utenfor 16 meteren igjen, før ballen igjen dras inn i 16 meter. Ola får da dratt av en mann før han plasserer ballen like utenfor. Slike sjanser må vi ta vare på.

Bare 2 minutter senere viser Ola hvorfor han bommet på den nevnte sjansen. Sajad vinner ballen av en Sundespiller etter iherdig jobbing, han får gitt ballen ut til Ola som drar seg innover i banen å smeller til med sin venstrefot. Ballen går som ein kula ned til venstre for keeper helt ved stolperoten. En meget solid scoring fra vår høyrekant.

Midtveis i 1. omgang slurver vi når vi angriper, en tversover pasning blir snappet opp av en av Sundes raske kanter som setter stor fart. Finner en Sunde spiller foran mål som curler den opp i høyre hjørne. Her henger vi ikke med i svingene.

6 minutt før pause før vi corner fra høyre siden, denne gangen er det Benjamin Berg som blir servitør når en flott slått corner blir stanget i mål av Jens Mikkelsen. Det ble slått mange gode cornere av Ola Sinnes og Benjamin Berg denne kvelden, vi må bare være litt mer tøffe i motstanderens boks så vil det komme flere mål på corner.

Rett før pause blir Sunde tildelt ett frispark som vi i Brodd forstår lite av, men blåst er nå i hvert fall blåst. Dette utnytter Sunde når de får lagt ball inn i feltet, vi får ikke klarert å Sunde setter enkelt inn reduseringen til 3-2. Det var for øvrig det siste som skjedde før pause.

2. omgangen ble en litt mer rotete affære, hvor Sunde tok litt mer over banespillet. Vi henger ikke helt med å må gjøre noen justeringer for å ta tak i problemene Sunde skaper for oss. Når kampuret bikket 70 spilte minutter skulle vi klare å skaffe oss ett lite pusterom når Sajad og Jens kombinerer fint inne i 16 meteren, noe som tilslutt gjør at Jens er alene med keeper å gjør ingen feil. Dermed 4-2 til Brodd.

Sunde hadde ikke gitt opp håpet om å ta med seg poeng fra Midjord denne kvelden, for 7 minutter senere tar en Sunde-spiller ansvar når han nærmest får gå helt alene fra midtbanen og inn til Brodds 5 meter. Dermed lå nok en redusering bak i nettet. Heldigvis for vår egen del får vi satt spikeren i kisten når Brage Skjørestad får kjempet til seg ballen på høyre siden, han får lagt inn langs bakken på bakerste stolpe. Her dukker Mahamedek opp å rundlurer en av Sundes stoppere før han smeller ballen i mål med sin venstre fot. Dermed 5-3 til Brodd.

Kampen ender 5-3 til Brodd. En kamp vi utgangspunktet har god kontroll på, men lar Sunde komme inn i kampen når vi selv slurver foran mål. En litt oppstykket kamp hvor vi sliter med å forstå hva som egentlig blir dømt av kampens kampleder. Uansett har vi mye å gå på, selv om vi til tider spiller veldig flott fotball.

Nå er det Tjensvoll som står for tur borte neste torsdag.

KAMPFAKTA
2. serierunde
Brodd 2 – Sunde 5-3 (3-2)
Mål: Jens Mikkelsen 2, Fredrik, Ola og Mahamedek
Assist: Ola, Sajad 2, Benjamin B og Brage
Gule kort: Jens Mikkelsen og Brage Skjørestad
Tilskuere: 32

Brodd: Andreas Bertelsen – Sondre Kindingstad, Truls Trondsen, Vahdet Dereli, Benjamin Berg – Ola Sinnes, Fredrik Pedersen, Jens Mikkelsen, Trym Schjølberg Sivertsen, Steinar Torkellsen og Sajad Mustafa

Benyttende reserver: Benjamin Amundsen, Mahamedek Dalal, Espen Solvang, Brage Skjørestad, Benjamin Porter og Alexander Ringstrand Suhr.

Børs:
*** Jens Mikkelsen
**   Ola Sinnes
*     Sajad Mustafa

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn