Tipp resultater gratis – vinn 100.000 kroner til deg og Brodd!

Tipp resultater gratis – vinn 100.000 kroner til deg og Brodd!

Nå kan du hjelpe Brodd til å vinne 50 000 kroner – og samtidig vinne 50 000 kroner til deg selv. 

Lørdag spilles 1. runde i Norsk Tipping-ligaen for Brodds del borte mot Pors, men allerede torsdag 11. april åpner runden i vår avdeling 3.

Derfor må du i dag hive deg med i Norsk Tippings nye satsing, Tribunekampen.

Koster det noe?Nei, dette er helt gratis!

Hvordan deltar du?

Fra onsdag 10.4 kl. 12.00 kan du gå inn på denne lenken: https://j.mp/2HZv29Q

Konkurransen krever at du logger inn via Facebook. Derfra går det kjapt:Først velger du avdeling 3 og så Brodd. Deretter tipper du på kampene i aktuell serierunde.

Våre tips for runden:
Donn – Vindbjart B
Vardeneset – Viking 2 B
Flint – Mandalskameratene H
Pors – Brodd B (Vi tipper alltid på Brodd, gjør gjerne eget valg)
Fløy – Staal H
Bryne 2 – Start 2 U
Madla – Storm H

Onsdag 10. april kl. 12.00 åpner Norsk Tippings nye konkurranse Og «Tribunekampen» er enkel og engasjerende: Du skal før hver serierunde tippe utfallet av kampene i aktuell serierunde i din klubbs avdeling. Konkurransen varer hele sesongen og vinneren kåres etter at siste serierunde er spilt. Det eneste du må huske å levere din tipping før første kamp i aktuell serierunde spilles! Og tippe mest mulig riktig selvsagt.

Spenning og engasjement

– Vi gleder oss veldig til sesongstart! Vi håper på en spennende sesong med både drama, underholdning og ikke minst god fotball, sier sponsorrådgiver Thomas Johansen i Norsk Tipping – som håper dette kan være med og skape ytterligere engasjement og entusiasme både i klubbene og blant tilhengerne som følger klubben(e).

Thomas Johansen i Norsk Tipping

– Norsk Tipping ønsker å skape engasjement rundt klubbene i Norsk Tipping-ligaen. Vi håper at en konkurranse som Tribunekampen, der du som supporter og fotballinteressert kan kjempe mot andre klubber om både heder, ære og pengepremier, bidrar til dette engasjementet, fortsetter Johansen.

NB! Ønsker å følge med på hva du har tippet, bør du ta et skjermbilde av kupongen din, da det ikke genereres noen kvittering på innlevert spill. Du vil bli oppdatert på din egen snittscore, men det er først etter at runden er ferdigspilt.

Kan komme med hele sesongen

Antall rette som tipperen får, danner også grunnlaget for poengutregningen for laget. Ditt lag vil etter hver serierunde få en snittscore basert på antall rette fra alle tipperne som har valgt laget som sitt lag. Har laget 50 tippere med 3 rette og 50 tippere med 4 rette, vil snittscore som laget får være 3,5 poeng i aktuell runde. Alle rundepoengene legges sammen til slutt for å kåre en vinner.

Sånn sett kan folk komme med utover i sesongen og det kan bli veldig mange deltagere. Det er selvfølgelig en fordel og man har flere sjanser når man er med fra start – men når klubben (og du) verver nye deltagere kommer de med på samme premisser fra runden de er inne.

Slå naboen

– Et viktig aspekt er selvsagt å bli bedre enn «naboen». Det er en del lokaloppgjør som skal avgjøres ute på banen, men det skulle ikke forundre meg om det å vinne «Tribunekampen» også vil bety en del. Man ønsker jo å kunne hevde å ha en bedre fotballkunnskap enn rivalen. Det skal for eksempel bli artig å se hvem som er best til å tippe av de som holder med Brodd og Vardeneset, smiler Thomas Johansen.

Laget som ender opp med høyest snittscore ved sesongslutt, vinner 50 000 kroner. I tillegg vil en tipper som har valgt dette laget, og dermed bidratt til seieren, også bli trukket ut som vinner av 50 000 kroner. 

Og her åpner Norsk Tipping for alle de 84 klubbene med lag i Norsk Tipping-ligaens seks avdelinger. Det betyr også andrelagene som er med der:

– Det er en del andrelag med i Norsk Tipping-ligaen, og hvis supporterne til førstelaget også slenger seg med kan det bli veldig mange som deltar i Tribunekampen, håper sponsorrådgiver Johansen – som også lover flere premier enn de 100.000 kronene.

– I tillegg til en hovedvinner, skal vi også kåre avdelingsvinnere. Vinnerlaget her vil få 5000 kroner og det samme beløpet vil en tipper få, forteller Thomas Johansen. Det betyr altså totalt 160.000 premiekroner i Tribunekampen.

I tillegg til – selvfølgelig – økt engasjement når «min klubbs supportere» kan vise at de har mer peiling enn «din klubbs supportere»…

For skilleregler, utregning, kåring og premier trykk på knappen for «vilkår» ved registrering/innlevering. Du vil også finne info på Norsk Tippings nettsider i løpet av sesongen.Norsk Tipping ønsker alle tipperne og lagene lykke til med Tribunekampen! Hvilket lag har de aller beste tipperne?

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn