Junior 2 ned på jorden!

Junior 2 ned på jorden!

Junior 2 fikk seg en oppvisning av effektiv angrepsfotball når Viking besøkte oss på Midjord onsdags kveld. Viking sto med 3 tap før denne kampen mot oss, vi sto med 3 strake seirer. Vi skulle virkelig få oss en realitysjekk på hvor vi står fotballmessig. Denne kvelden er det kollektivet som svikter, vi får det rett og slett ikke til å stemme. Til gjengjeld er det 3-4 spillere hos Viking som er strålende fotballspillere som virkelig viser igjen ute på matten. Vi sliter med å holde følge med disse guttene som får store rom å boltre seg i.

Vi kommer tidlig under 1-0 i 1. omgang, vi sliter med å få til spillet vårt og gjør mange enkle feil. Vi klarer å utligne til 1-1 halveis ut i 1. omgang når Anders Berg hæler Brage gjennom på venstre siden. Brage drar seg forbi en til spiller før slår ballen hardt inn foran mål. Her er en spiller fra Viking uheldig å setter den i eget nett til 1-1. Ikke lenge etterpå går Viking opp til 2-1.

6 minutter før pause blir vår kant Steinar Torkellsen kvestet av ein Vikingspiller, med tydelige smerter må Steinar forlate banen. 3 store knotter kunne skimtes i ankelen hos Steinar. Heldigvis viste røntgen inten tegn på brudd. Etter at Steinar forlot banen skulle vi spille ballen tilbake til Viking, så dukket en Vikingspiller opp å ble med i «droppen» Denne vant Vikingspilleren som klarte å kontre inn 3-1 til Viking. Om ikke det var nok så scoret de nok ett mål. Så Viking ledet 4-1 til pause.

Foten til Steinar

Vi kom litt bedre med i 2. omgang, men klarte ikke å få spillet til å sitte slik vi ønsker å fremstå. Dermed ble det en tung aften for guttene, men vi ligger bare 1 poeng bak 1. plass på tabellen. Det er den plasseringen guttene vil jakte på, men da må hodet være påskrudd til hver kamp. Nå skal Staal Jørpeland få kjenne det når vi kommer på besøk til Jørpeland om 2 uker.

KAMPFAKTA
Brodd 2 – Viking 3   1-6
(1-4)
Mål: Selvmål
Assist: Brage Skjørestad
Gule kort: Vahdet Dereli og Anders Berg
Tilskuere: 30

Brodd: Andreas Bertelsen – Sondre Kindingstad, Truls Trondsen, Vahdet Dereli, Benjamin Berg – Anders Berg – Ola Sinnes, Preben Førde, Brage Skjørestad, Steinar Torkellsen og Mahamedek Dalal

Benyttende reserver: Benjamin Porter, Bashar Khaled, Espen Solvang, Benjamin Amundsen, Osama Khaled og Stian Jakobsen

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Anders Berg
*     Preben Førde

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn