2 sure tap for Junior 1

2 sure tap for Junior 1

Junior Elitelaget er inne i en tøff periode etter at både Hinna og Staal ble for tøffe henholdsvis torsdag og søndag. Tøft kampprogram for guttene, i tillegg til andre fravær kan være noe av grunnen ettersom stallen til Junior 1 ikke er altfor sto, men skal i utgangspunktet være godt nok.

Bortekampen mot Staal søndag skulle bli en tøff affære for våre gutter hvor det ble delt ut hele 3 røde kort denne kvelden. Kampen startet rolig uten at mye skjer enten den ene eller den andre veien. Etter 23 minutters spill var Staal frempå med ett skudd, i tillegg var vi også frempå en liten tur ikke altfor lenge etterpå.

10 minutter før pause er Matheus sterk når han vinner ballen fra en Staal spiller, han møter så en utrusende Staal keeper som meier ned Matheus inne i 16 meteren. Keeper er så vidt borti ball, men inntredenen er såpass heftig at kampens dommer gir rødt i denne situasjonen. Dermed straffe til Brodd. Idris er sikkerheten selv som legger ballen nede til høyre.

Like før pause skjer det noe som bare dommeren ser når vår keeper får rødt kort for bruk av albue mot en av Staals spillere. Dermed straffespark til Staal. Trym tar på seg hanskene å redder straffen mesterlig.

Bildet: Trym Sivertsen tok over hanskene og keeperdrakten, leverte en god kamp bakerst hos Brodd.

2. omgangen blir spill 10 mot 10 på en gigantisk bane, men vi klarer ikke å utnytte rommene som er på kantene. Istedenfor bruker vi lang tid med ball uten å skape altfor mye fremover i banen, med større tempo og bruk av kantene hadde det nok blitt mye farligere.

10 minutt ut i 2. omgang utligner Staal til 1-1 på flott hodestøt som ender opp i krysset, lite Trym kunne gjøre med den scoringen.

Sjansestatistikken denne kvelden ender på 4-4, men inne her finnes det også halvsjanser. Tempoet ble noe roligere utover i kampen grunnet spill 10 mot 10, i tillegg til den store banen.

På overtid scorer Staal sin andre for dagen som også blir avgjørende med tanke på hvor alle poengene skulle ende denne kvelden. Bokstavelig talt noe stang inn for Staal. Poengdeling hadde nok vært mer rettferdig denne kvelden. Rett før slutt får også Marcus direkte rødt etter en uvøren takling midt på banen.

Neste kamp for guttane blir hjemme mot Bryne søndag 12. mai kl. 14.00, så spiller vi NM-kamp mot Viking 23. mai kl. 18.00

KAMPFAKTA
Staal Jørpeland – Brodd 2-1
(0-1)
Mål: Idris Omar
Assist: Matheus Svela
Gule kort: Idris Omar
Røde kort: Kasper Gade og Marcus Laursen

Brodd: Kasper Gade – Sondre Kindingstad, Jens Mikkelsen, Christian Vaaland, Emre Askelund – Marcus Laursen, Idris Omar, Gaoussou Oumar, Trym Schjølberg Sivertsen, Alper Evci – Matheus Svela.

Benyttende reserver: Preben Førde, Sajad Mustafa og Brage Skjørestad

Børs:
*** Christian Vaaland
**   Gaoussou Oumar
*     Trym Schjølberg Sivertsen

 

Det ble også tap mot Hinna torsdag med hele 3-0, Ebbe Sivertsen har pennen fra denne kvelden.

Hinna – Brodd 3-0 (0-0)

Keeper: Kasper G
Forsvar: Kasper E, Jens, Mathias, Gaoussou, Sondre
Midtbane: Galan, Preben, Trym, Alper
Angrep: Matheus,

Innbyttere: Simon, Casper R A, Stian, Ola

Et sterkt svekket Broddlag kjempet som løver til ingen nytte i en kamp de normalt skal vinne. Når nesten halve lagets normale startoppstilling uteblir fra kamp, blir det tungt for de resterende spillere og hasteinnkalte reserver. Det blir ikke lettere for laget da Galan får direkte rødt kort etter 25 minutter for å sparke ned en motspiller. Til tross for dette, er det Brodd som kjører over Hinna gjennom store deler av førsteomgangen i den kraftige medvinden. Vi skaper endel småsjanser, men mangler litt på innsats og flaks for å få det målet vi så gjerne vil ha.

Pause

Hinna jobber knallhardt i duellene og får utover i kampen mer og mer troen på at de kan få sine første poeng i årets sesong. Våre gutter i grønt blir naturlig nok slitne av å spille med en mann i manko, selv om vi stadig kommer på kontringer og har mange gode spillere på banen.

Tyve minutter etter pause slipper vi markeringene på dødball og Hinna kan juble for 1-0. Få minutter senere øker de ledelsen på nok en dødball på noe som ser ut som selvmål. Like før slutt fullfører de ydmykelsen når de altfor lett får spille seg gjennom vår høyreside og fastsette sluttresultatet til flatterende 3-0. Hinna jobba bra i dag og fortjente poeng, men det føles som en ren gavepakke når Brodds beste juniorlag ikke kan stille med et bedre lag enn dette. Her hadde vi en mulighet til å feste grepet blant de 4-5 beste juniorlagene i kretsen, men havner nå i stedet på den lavere halvdelen av tabellen. Det er ny sjanse til å slå tilbake på søndag mot Staal-Jørpeland, men det blir nok en langt tøffere motstander enn i dag. Da trenger vi alle mann til pumpene. Heia Brodd!

Dagens spillerbørs:
Kasper E ***
Mathias **
Kasper G *

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn