Sterkt poeng mot serieleder for Junior 2

Sterkt poeng mot serieleder for Junior 2

Vidar 2 – Brodd 2 2-2. Det var duket for toppkamp i 2. divisjon avdeling 1 når Vidar 2 tok i mot Brodd 2 til kamp på Lassa. Det ble ett fysiskt oppgjør med mange etterslengere denne kvelden, kampens dommer hadde for øvrig kortene godt plantet nede i lommen til helt mot slutten av oppgjørene. At Vidar kun får 2 og vi får 1 kort denne kampen er faktisk godt gjort, vi må uansett berømme guttene for å holde hodet kaldt når det sto på som verst.

Etter 5 minutters spill tar Vidar ledelsen etter at de får slått en ball inn i feltet fra høyre midt inne på vår banehalvdel. En av Vidars spillere sniker seg inn bakveien og header ballen kontrollert i mål til 1-0 ledelsen. Det var derfor godt at vi slo tilbake bare 5 minutter senere når Emre presser såpass godt at han vinner ballen inne på Vidars banehalvdel, han gir ballen til Stian Kristiansen som tar Vidars stopper med på tivoli før han sender nevnte stopper ut i kiosken for å kjøpe 2 pølser med alt. Han setter så ballen i mål nede til høyre for keeper. 1-1 allerede etter 10 minutters spill.

Kampen er preget av mange dueller og at vi kanskje er litt for naive når vi spiller korte pasninger innad i lag, noe som fort skaper farlige situasjoner bakover i banen. Vi får det ikke helt til å stemme, men vi legger ned stor innsats som gjør at Vidar ikke kommer til de altfor store sjansene. Trym bakerst i Broddburet klarer seg meget godt.

Foto: Materialforvalter Rune Røisland med god kontroll denne kvelden.

I 2. omgang var det ikke mye mer å skrive hjem om enn tøffe dueller og slurv i pasningspillet, grunnet aggressive Vidar-spillere. Vi sliter med å få til vårt spill grunnet Vidar er flinke i sitt presspill, noe vi egentlig viste om fra før av.

Etter 60 minutters spill får vi corner fra høyre etter at Sondre på egenhånd satte stor fart fra egen banehalvdel, midt inne på Vidars banehalvdel får vi frispark. Vi scoret på den påfølgende corneren fra Benjamin Berg som Jens Mikkelsen stanger i mål.

10 minutter senere utligner Vidar til 2-2, når vi blir litt for offensive i vårt press. Denne gangen lønte ikke dette seg, slik at Vidar igjen var like langt med Brodd.

De siste 10 minuttene åpnet kampen seg opp begge veier når det var slitne bein å spore. Spesielt nærme er vi når Emre på skrått hold avslutter godt, men keeper får akkurat opp ermene til å avverge scoring.

Uansett 1 viktig poeng som vi tar med oss hjem til Midjord. Noe som betyr at vi kun ligger 2 poeng bak nevnte serieleder Vidar.

Nå har vi 3 seirer og 1 uavgjort på bortebane, på hjemmebane har vi 1-1-1. Så nå er det på tide å ta noen poeng på egen bane. Først ut er Sif onsdag 22. mai.

KAMPFAKTA
Vidar 2 – Brodd 2  2-2
(1-1)
Mål: Stian Kristiansen og Jens Mikkelsen
Assist: Emre Askelund og Benjamin Berg
Gule kort: Stian Kristiansen

Brodd: Trym Schjøberg Sivertsen – Sondre Kindingstad, Jens Mikkelsen, Truls Trondsen, Benjamin Berg – Ola Sinnes, Emre Askelund, Brage Skjørestad, Anders Berg, Stian Kristiansen og Sajad Mustafa

Benyttende reserver: Alper Evci, Benjamin Amundsen, Nicklas Sæbø Hodneland, Mahamedek Dalal og Benjamin Porter

Børs:
*** Jens Mikkelsen
**   Anders Berg
*     Emre Askelund

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn