Junior 2 vant slitekamp

Junior 2 vant slitekamp

Brodd 2 – Tjensvoll 3-2. I ett strålende sommervær på Midjord Stadion tar Brodds neste beste juniorer imot tøffe Tjensvoll til seriekamp. Som vanlig lite folk å se på planlagt oppmøte tid, når det skjer kommer også de vante unnskyldningene på hvorfor en kommer for seint. Skulle kanskje skrevet bok om akkurat dette. I tillegg sto Brodds A-lag for å varme opp med forkamp, før Junior 2 skulle i ilden kl. 20.00. Når oppvarmingen starter på grus/singel denne kvelden, så betyr det rett og slett sprengt kapasitet på Midjord.

Det er i hvert fall stor konkurranse om å være med i troppen til Junior 2, til kampen i kveld er det 10 spillere som er utelatt fra tropp. Dermed skulle det være god kok på banen i hvert fall, om en var redd for å miste sin plass til en annen i neste kamp.

Det kan diskuteres hvor bra intensitet det var på kampen, i tillegg til pasningskvalitet. Dette gjaldt begge lagene. Ingen kamp å skrive hjem om i hvert fall, selv om det skrives referat fra kampen.

Etter 2 minutters spill setter Trym ballen like over etter at Mark legger ballen fint ut på 16 meters streken. Mer ble det rett og slett ikke notert ned på arket. Etter 20 minutters spill er det Tjensvoll som tar ledelsen 1-0 etter noe som luktet meget stor offside, men dommeren avfeide dette. 4 minutter senere er Mark på farten når han finne Stian noenlunde midt inne på Tjensvoll sine banehalvdel. Han setter stor fart forbi en av Tjensvolls spillere før han skyter ballen knallhardt i lengste hjørne fra utenfor 16 meteren. En solid scoring fra Tacogutten.

1-1 sto seg også til pause, hvor det ble etterlyst engasjement og vinnervilje. Det endte opp i en litt merkelig scoring for Tjensvoll etter 52 minutters spill. Trym ender opp med 2 mesterlige redninger, før en klaring fra en ikke navngitt spiller ender rett i føttene til en Tjensvollspiller som bare kan trille ballen i mål. Heldigvis finner Jens og Mathias tonen bare 2 minutter senere. Midt på Tjensvoll sin banehalvdel slår de pasninger til hverandre mot hverandres høyre fot (begge er venstrefota), til slutt orker ikke Mathias dette lenger å plasserer ballen opp i høyre kryss til 2-2.

I 2. omgang hadde Brodd i hvert fall fått seg en Messi sentralt på banen. Mathias Sæbø Hodneland stupte rundt på banen med ballen i beina utrettelig. Rundet kanskje litt for mange mann i en av situasjonene, det endte i hvert fall ikke i scoring.

Ledermålet skulle vi i hvert fall få etter 64 minutters spill. Hvordan en skal gjenfortelle scoringen er det nå litt verre med. Ola slår en corner inn i feltet, ballen spretter litt rundt omkring der inne før Jens får «avsluttet» mot mål, ballen går i mål. Uten at noen forstår hvordan ballen i det hele tatt klarte å komme seg frem til målet. I tillegg fikk undertegnende klar beskjed om at Brage skal noteres for en assist på dette målet. Uansett 3-2 ledelse til Brodd.

Selv om vi får til noen kombinasjoner i kveldens kamp, så kan vi nok ikke si oss veldig fornøyde med kampen. Uansett 3 poeng er deilig uansett dag, i tillegg viser vi styrke når vi snur kampen 2 ganger. Selv om det ikke går helt på skinner, legger guttene ned en god innsats uansett. Hva som egentlig skjer etter 3-2 scoringen er heller usikkert. Vi fikk i hvert fall en stor sjanse når Tjensvoll klarere enn knallhard ball rett i hodet på Jens, som gjør at Stian plutselig er alene gjennom litt skrått i banen. Det ble dessverre ikke notert noen assist på den «pasningen» for Jens sin del.

Vi sniker oss inn på tabelltopp igjen, men Staal spiller sin kamp på onsdag. Det blir fort tett helt til siste slutt.

KAMPFAKTA
Brodd 2 – Tjensvoll 3-2
(1-1)
Mål: Stian Kristiansen, Mathias Sæbø Hodneland og Jens Mikkelsen
Assist: Mark Ndobo, Jens Mikkelsen og Brage Skjørestad
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 12

Brodd: Mathias Sæbø Hodneland/Trym Schjølberg Sivertsen – Ola Sinnes, Clement Buch Hansen, Jens Mikkelsen, Benjamin Berg – Mark Ndobo, Trym Schjølberg Sivertsen, Brage Skjørestad, Anders Berg, Stian Kristiansen og Fredrik Pedersen

Benyttende reserver: Sajad Mustafa, Vahdet Dereli, Benjamin Porter, Benjamin Amundsen, Mahamedek Dawli og Ludvig Buch Hansen

Børs:
*** Mathias Sæbø Hodneland
**   Jens Mikkelsen
*     Clement Buch Hansen

 

 

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn