Dramatisk seier for Junior Elite!

Dramatisk seier for Junior Elite!

Madla – Brodd 2-3. Brodds Junior Elite lag møtte søndags ettermiddag Madla til seriekamp. Brodds Juniorlag står nå uten tap siden 5. mai når det ble ett knepent tap mot Staal. Til kampen mot Madla var det en del forfall, hvor yngstemann Mats De Jong (14) voktet buret bakerst til terningkast 6. Undertegnende var ikke disponibel til å skrive kampreferat, derfor tok Ebbe Sivertsen pennen denne gangen. Enjoy!

Startoppstilling:
Mats, Idris, Mathias, Marcus, Kasper, Goussou, Jihad, Trym, Galan, Casper, Hasmatullah
Benken: Alper, Vebjørn, Casper R

Brodd har mange forfall i dagens kamp og flere nye ansikter er å se både på banen og på benken i dag. Hjemmeoppgjøret mot Madla i vår vant vi ganske greit, men enhver kamp lever sitt eget liv, så en viss spenning kjenner vi på i dag også.

De første minuttene er jevnspilte. Brodd tar gradvis over trykket. Galan har et skudd som stryker like ved siden av Madla sitt mål. Noen minutter senere fyrer Jihad like over og Trym slår en corner som heades i tverrliggeren. Madla har ingen sjanser men jobber hardt i duellene. Ut av ingenting får Madla plutselig en mann alene på femmeteren som lekkert saksesparker inn 1-0 etter 12 minutter. Brodd fortsetter å presse, men er overraskende preget av mye feilpasninger i dag. Madla kan bryte gang på gang og vi virker rystet. Som om ikke dette var nok, får Madla straffe etter 25 minutter etter en snodig episode hvor det ser ut til at vår keeper Mats blir sparket etter av en Madlaspiller. Dommeren bestemmer at det er straffe og gult kort til vår keeper. Da svarer vår unge keeper med å redde straffen med først en mesterlig beinparade sånved å redde returen etterpå. Fremdeles 1-0 til Madla og ennå et håp om å snu dette.

Etter mange frustrerende minutter hvor lite fungerer som vi er vant til kommer endelig forløsningen rett før pause. Jihad skyter fra 16-meteren, Madlakeeperen gir en retur og Casper er på rett plass og plasserer ballen under keeper og i mål til 1-1. Et psykologisk viktig tidspunkt å score på, et drøyt minutt før pause.

Andreomgangen fortsetter med mange feilpasninger og mye rot. Det ser ut til at Madla begynner å få troen på at de kan vinne dette. Etter et drøyt kvarter kommer derimot Galan på et kjemperaid gjennom midten og ut mot venstre. Han får frispark på hjørnet av 16-meteren som Casper skrur elegant i krysset til 1-2 og ledelse for første gang i kampen. Fem minutter senere får Madla frispark fra 25 meter. Vår ellers gode keeper velger dessverre å ikke bli stående på streken, så skuddet går i en høy bue og sniker seg under tverrliggeren til 2-2. Ti minutter før slutt er det tilløp til masseslagsmål utpå banen. Madlas spiller nummer 8 er for andre gang innblandet i håndgemeng og blir korrekt utvist. Han rekker å bruke et godt minutt på å gå av banen og slenger med leppa til både dommer og flere av våre spillere.

Fem minutter før slutt kommer Casper gjennom og fyrer til fra 17 meter et velplassert skudd nede ved stolperota til venstre for Madlas keeper og det står 2-3. På grunn av mange episoder legges det til 5-6 minutter som føles ulidelig lenge ut. Heldigvis rir gutta av stormen og kan innkassere 3 nye poeng etter en krevende kamp mot Madla.

*** Casper
** Mats
* Marcus

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn