Regelfeil ødela for Junior 2

Regelfeil ødela for Junior 2

Viking 3 – Brodd 2  5-4. Frustrerende kveld for Junior 2 på Vestbanen. Den 18 manns store troppen til Brodd var revansjelystne etter vårsesongens 6-1 tap. Noe som også var vårt eneste tap i vårsesongen.

Kampstart ble 10 minutter forsinket grunnet at Viking kun var 10 spillere til kampstart, de ventet på spillere som var ute å spilte kamp for Viking 3. Vi dro i hvert fall nytte av å spille mot 10 mann i starten av 1. omgang.

Etter 11 minutters spill kombinerer Sajad og Brage godt sammen ute på venstre siden, hvor tilslutt Sajad får en stikker fra Brage som Sajad legger inn foran mål. Her har Mahamedek dratt seg fri fra sin oppasser å setter ballen enkelt i mål til 1-0.

2 minutter senere lå ballen nummer 2 nettet for Brodds guttar når Brage og Mahamedek kombinerer, tilslutt kommer en stikker til Sajad fra Mahamedek. Sajad avslutter kontant med sin venstre fot ned i nærmeste hjørne.

Vi skaper en del store sjanser i 1. omgang, men vi er ikke heldige foran mål. Alper jobbet godt på topp, men noterte seg for 5 målsjanser denne kvelden. Uten å få nettkjenning, en frustrerende kveld for Alper.

Viking ble fulltallige etter 23 minutters spill og kom mye mer med i kampen, som i kampen i vårsesongen har Viking mange dyktige enkelt spillere som kan gjøre mye på egenhånd. Noe som også var en gjenganger i denne kampen. Like før pause tar Brage med seg ballen fremover i banen, han runder av 2 spillere før han banker ballen i mål nede til høyre for keeper. En fin scoring fra Brage.

I pausen ga vi klar beskjed til guttene om å ikke ta seieren på forskudd, for vi så at Viking var friske like før pause. En tidlig scoring i 2. omgang ville fort gi blod på tann for Viking. Første scoring for Viking kom allerede etter 4 minutter ut i 2. omgang hvor ett knallhardt langskudd gikk i mål. Bare 6 minutter senere lå ett nytt langskudd i mål. Dermed var stillingen 3-2 til Brodd. Vi virket helt ute å kjøre.

Etter 67 minutters spill må vi gi en retur på nok ett langskudd, som en av Vikings spillere får satt i mål til 3-3. Kunne Brodd komme tilbake etter dette?

Etter 74 minutters spill slår vi tilbake når Ola sitt corner er perfekt slått til pannebrasken til Vahdet som header ballen kontant i mål, en viktig scoring for Brodd.

Minuttet senere skulle Hasmatullah Noori få sitt andre gule kort for kvelden. Dommeren legger nemlig merke til at spilleren har en ring på sin fing. I følge regelboken skal dommeren gi beskjed til spiller om å fjerne ringen når dette blir observert, men denne gangen fikk spilleren vår gult kort nr. 2 istedenfor. Noe som er feil tolkning av reglene. Dette skulle bli skjebnesvangert for våre gutter denne kvelden.

I det 89. minutt utligner Viking til 4-4 når dommeren godkjenner scoringen selv om det skulle vært avblåst for soleklar offside, er ikke rart guttene blir frustrerte ute på banen. På overtid kjører en av Vikings teknikere dribleshow med våre gutter, det ender i scoring til Viking. Dermed 5-4 seier.

Etter kampen snakker Vahdet på seg sitt andre gule kort for kvelden, dermed får også han se det røde kortet.

En heftig kamp som inneholdt det meste av underholdning, dessverre endte det i Juniorlagets andre tap for sesongen. Guttene topper fortsatt tabellen, men det er meget jevnt på plassene bak.

KAMPFAKTA
Viking 3 – Brodd 2
   5-4 (0-3)
Mål: Mahamedek Dawli, Sajad Mustafa, Brage Skjørestad og Vahdet Dereli
Assist: Sajad Mustafa, Mahamedek Dawli og Ola Sinnes
Gule kort: Ola Sinnes
Rødt kort (2 gule): Hasmatullah Noori og Vahdet Dereli

Brodd: Andreas Bertelsen – Ola Sinnes, Clement Buch Hansen, Hasmatullah Noori, Benjamin Porter – Mahamedek Dawli, Anders Berg, Jens Mikkelsen, Brage Skjørestad, Sajad Mustafa og Alper Evci.

Reserver: Vahdet Dereli, Alexander Suhr, Benjamin Amundsen, Ludvig Buch Hansen, Osama Khaled, Adnan Mohamud og Mark Ndobo.

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Hasmatullah Noori
*     Alper Evci

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn