Uavgjort i toppkampen for Junior 2

Uavgjort i toppkampen for Junior 2

Brodd 2 – Staal Jørpeland 2  1-1. Toppoppgjøret i 2. divisjon mellom lag 1 og 2 på tabellen ble like nervepirrende som tabellen tilsier. Det motsatte oppgjøret vant Brodd 3-2 på bortebane, det ble like jevnt på Midjord uten at det ble kåret en vinner. Ettersom Junior 1 hadde kamp tirsdags kveld, hvor flere av våre faste spillere på Junior 2 måtte delta på denne kampen. Kunne vi kun bruke 5 av spillerene til Junior 2 kampen. Det gav noe små problemer, men vi mønstret ett godt lag denne kvelden uansett.

Som vanlig kan ikke guttene klokken. Kl. 18.10 var vi 11 stk i garderoben, det var dette klokkeslettet vi skulle møte. Litt etter litt kom det flere inn dørene, er vanskelig å planlegge lag og taktikk i forveien når man ikke vet hvem som møter når. Eller om de i det hele tatt møter. Det samme gjelder kampens dommer. Til kampstart kl. 19.00 var begge lagene klare, men ingen dommer å se. Undertegnende ringte dommer 3 ganger uten svar, så måtte undertegnende se etter alternativer for dommer. Det endte tilslutt med at undertegnende måtte ta fløyten. Ikke akkurat drømmescenario denne kvelden, men de fra Jørpeland ville gjerne hjem kl. 21.00. Dommeren ringte så opp igjen, han var på vei.

Uansett måtte vi sette i gang kampen, slik at Staal kunne komme seg. 11 prikkfrie minutter som dommer, så måtte undertegnende bytte seg selv ut med den oppsatte dommeren.

Mye merkelig dømming denne kvelden skapte mange rare situasjoner og frustrerte spillere. Begge lagene har mye å spille for, men når vi ikke vet hvor listen hos dommeren ligger blir det vanskelig. Det ble en fysisk tøff kamp, hvor det tilslutt ble delt ut en god del gule kort. Noen av den svært billige sorten. Mye rart begge veier, så da kan vi ikke klage.

Finspillet uteble i hvert fall denne kvelden. Vi fikk uansett med oss ett sterkt poeng etter turbulent oppladning. Veldig kjekt å ha Jonas tilbake bak stengene, veldig kjekt for oss samtlige.

Ein jevn 1. omgang hvor en perlescoring fra Staals Sander Angelsen er kun det som skiller lagene etter 1. omgang.

Tidlig i 2. omgang skaffer Clement straffe til Brodd, denne setter Alper sikkert til høyre for keeper.

Begge lagene ønsket å vinne, men kampen sett under ett er det kanskje greit med poengdeling. Vi topper fortsatt tabellen, men det er helt vanvittig jevnt bak oss på tabellen. Så det blir en svært spennende høst for alle Juniorlagene.

KAMPFAKTA
Brodd 2 – Staal 2  1-1 (0-1)
Mål: Alper Evci
Assist: Clemen Buch Hansen
Gule kort: Tar opptelling når dommeren har sendt inn sine notater fra dommersokkene.

Brodd: Jonas Høiby – Ola Sinnes, Espen Solvang, Clement Buch Hansen, Adnan Mohamud – Sajad Mustafa, Alper Evci, Benjamin Amundsen, Steinar Torkellsen, Mark Ndobo – Osama Khaled.

Benytta reserver: Gaoussou Oumar, Jens Mikkelsen, Ludvig Buch Hansen, Benjamin Porter, Mahamedek Dalal, Benjamin Berg.

Børs:
*** Clement Buch Hansen
**   Steinar Torkellsen
*     Ola Sinnes

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn