Junior 1 fortsatt ubeseiret på eget gress!

Junior 1 fortsatt ubeseiret på eget gress!

Brodd – Staal 2-2. Det ble en svært spennende fotballkamp mellom Brodd og Staal søndags ettermiddag i nydelig spillevær. Noen forfall til denne kampen, men Clement, Mark, Casper og Vebjørn stilte opp på kort varsel slik at vi fikk fullt opp benken i hvert fall. Veldig viktig, selv om det ikke ble allverdens med spilletid denne ettermiddagen.

Selv om det ikke var noen stygge kamp, så florerte det med gule kort fra kampens dommer. Hele 8 gule kort ble delt ut, hvor 5 av dem til Brodd. Ett av de til innbytter Idris for noen kommentarer til dommeren, i tillegg fikk også Casper Aalen gult kort for å være forbannet på seg selv.

1, omgang ble lite av det vi hadde planlagt før kampen gjennomført, i tillegg at svært mange løftet oppgitt med armene uten å løfte så mye som en finger selv. Emre Askelund var kanskje eneste lyspunkt i 1. omgang, han løper til han stuper. Vi misbruker en ok sjanse i starten av 1. omgang, imens Kasper Gade vartet opp med en meget solid redning etter 19 minutters spill. Vi får heller ikke straffespark når Casper Aalen Norseng blir sparket ned inne i Staal sin 16 meter. Like etterpå er Alper frempå å setter ballen i mål, men assistentdommeren vinker for offside. Etter 25 minutters spill får Galan fyrt av ett skudd fra 18 meters hold som keeper må gi retur på, dessverre er ingen av våres gutter først på denne.

Etter 37 minutters spill er det Staal som er på besøk i vår 16 meter, ett innlegg fra høyresiden finner en umarkert Staal-spiss som header ballen kontant i mål. Bare 2 minutter senere misbruker Emre en stor sjanse som han kanskje burde satt? Som om ikke det var kalddusj i seg selv, så får dem også 2-0 like før pause. Ett mål som burde vært avverget, men ingen snakk gjør at Staal utnytter en feil i forsvaret. Dermed 2-0 til pause.

I garderoben var det en svært stille gjeng som ikke så altfor mange lyspunkt etter 1. omgangen. Coach Kilinc ga guttane konstruktiv tilbakemelding og manet guttene til kamp i 2. omgang. Dette skulle guttene snu, i tillegg til at kampplanen i 2. omgang kanskje kunne gjennomføres bedre enn 1. omgang.

I 2. omgang var det ett helt annet Broddlag på banen, det var en gjeng som løp og kriget. Samtidig som kampplanen ble følgt. Guttane gjør Staal utrygge, de får så vidt besøke vår banehalvdel i 2. omgang. Så bra spiller Brodd i 2. omgang. Mye kjekkere for oss i støtteapparatet, samt de som sitter på tribunen å følger med.

Etter 57 minutters spill er det Trym som er servitør når han på frispark finner hodet til Idris som stusser ballen i mål med stolperoten og inn. En fin redusering til 1-2. Vi fortsetter å kjøre på for utligning i 2. omgang, dermed er det fullt fortjent når vi 10 minutter senere utligner til 2-2 etter «langskudd» fra Mathias Sæbø Hodneland fra egen banehalvdel. Ballen får en leie stuss foran keeper som er på vei ut, men ballen spretter i en fin bue over Staals keeper og inn i målet til 2-2.

Vi kjempet på for vinnermålet, men det ville seg ikke for Brodds gutter denne ettermiddagen. Nærmest var nok Alper når han får ballen på bakerste stolpe ikke lenge før slutt. Han får ikke stokket beinene sine, dermed går avslutningen like over. En meget solid 2. omgang gir guttane 1 poeng mot ett meget bra Staal lag som i sommer også vant Dana Cup. Dermed er fortsatt guttene ubeseiret på eget gress så langt i denne sesongen. Vi har heller ikke tapt i serien siden 5. mai, da tapte vi 2-1 borte mot nevnte Staal.

Nå venter Bryne borte neste søndag kl. 16.00

KAMPFAKTA
Brodd – Staal Jørpeland 2-2
(0-2)
Mål: Idris Omar og Mathias Sæbø Hodneland
Assist: Trym Schjølberg Sivertsen
Gule kort: Idris Omar, Kasper Gade, Galan Ahmed, Kasper Ersland og Casper Aalen Norseng.

Brodd: Kasper Gade – Sondre Kindingstad, Gaoussou Oumar, Mathias Sæbø Hodneland, Kasper Ersland – Emre Askelund, Trym Schjøberg Sivertsen, Galan Ahmed, Alper Evci, Casper Aalen Norseng og Clement Buch Hansen

Reserver: Idris Omar, Mark Ndobo, Vebjørn Øen og Casper Amundsen

Børs:
*** Emre Askelund
**   Galan Ahmed
*     Gaoussou Oumar

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn