En bauta takker av!

En bauta takker av!

Eivind Solvang gir seg i Brodd etter flere år som trener og lagleder for 2001-guttene.

Etter å ha fulgt 2001-guttene som trener og lagleder siden de siste seks sesongene, takker nå Eivind Solvang for seg på ledersiden i Brodd. Det blir et stort savn. Arbeidet Eivind har gjort for fotballungdommen på Storhaug er fantastisk.

I et brev til klubben varsler Eivind nå at han gir seg – etter å ha fulgt guttene fra 9-er fotball til seniorfotballen. Eivind har stort sett hatt ansvaret for breddelagene, utvilsomt den mest krevende trener- og lederjobben. Og resultatene har vært formidable. Antallet spillere som har sluttet har vært eksepsjonelt lavt. Det viser hvor god Eivind sammen med sine medtrenere har vært på å skape et godt miljø, i en seriøs fotballramme.

Engasjementet for fotballen er imidlertid ikke slutt. Nå tar Vassøy-karen med seg spillerne fra øya tilbake til Vassøy for å starte opp seniorfotball hos vår samarbeidsklubb. Vi ønsker lykke til – og takker for fantastiske år sammen.

Her er brevet i sin helhet:

Det nærmer seg slutten av sesongen 2019, og i den forbindelsen vil jeg varsle klubben om at jeg gir meg som lagleder/trener for G19 etter endt sesong. Det har vært noen fantastiske år på Midjord sammen med mange utrolig dyktige og engasjerte mennesker.

Vil gi en spesiell takk til Brodd for måten dere tok i mot guttene fra Vassøy. Et skoleeksempel på integrering. I min tid på Midjord har det vært både oppturer og nedturer, heldigvis har oppturene vært i overtall… ikke sikkert jeg kan si det samme om poengfangsten og antall mål for/imot… mulig jeg havner på minus siden der😂

2001-kullet som jeg har jobbet mest med har vært en utrolig spennende gruppe som jeg har fått lov til å følge utviklingen til både som spillere, men ikke minst utviklingen fra barn til menn. Det hele startet på Vassøy da guttene var fem år, her spilte de til de var 12. Da måtte vi ta et valg: Enten spille 7’er eller reise til Midjord og Brodd for å spille 9’er og etterhvert 11’er fotball.

Brodd tok i mot disse åtte guttene med åpne armer. Bjarne og Tarjei styrte kullet første halvår, det ble litt mye å holde styr på da de skulle styre 2 lag. Jeg ble spurt om jeg ville bidra, og resten er snart historie…

Gjennom disse årene har jeg på 2001-kullet hatt gleden av å jobbe med Bjarne Laursen, Tarjei Fiskum, Endre Thorvaldsen, Sander Hauan, Jørgen Bakke, Ali Kilinc og Roy Larsen.

Alle disse har jeg lært noe av, både som trener, men også som menneske. Kjemi er noe som må stemne når en skal jobbe med barn og ungdom. Stemmer ikke denne vil heller ikke laget fungere.

Når vi har klart og holde guttene samlet helt frem til nå uten store frafall velger jeg å tolke som at vi har gjort noe riktig.  

Er det mulig å ha to klubber?? Vassøy er der hvor hjerte hører til, men Brodd er klubben i mitt hjerte💚

Helt til slutt, TUSEN TAKK FOR MEG BRO💚💚

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn