Junior 2 henger med i toppkampen!

Junior 2 henger med i toppkampen!

Mastra – Brodd 2  2-4. Det var en avslappet gjeng som tok fatt på oppgaven med å spille bortekamp mot Mastra etter 2 langdryge tunneler under det åpne hav. Det var en avslappet gjeng som ikke var så opptatt av det taktiske spillet denne kvelden, kanskje likeså greit gjerne? Ettersom håpet om å vinne 2. divisjon så ut til å svinne hen, helt til Randaberg 7er tok skalpen på Staal 2 like før vi tok fatt på oppgaven mot Mastra. Selv om vi ikke fikk vite dette før etter kampslutt, så var det en kjekk beskjed å få for vår del. Muligheten for å vinne avdelingen er fortsatt tilstede, men da må Staal avgi poeng mot ett av de 3 lagene de møter i slutten. I tillegg må vi vinne bortekampen mot Vardeneset 2 senere i høst.

Kampen mot Mastra tok aldri helt fyr. Vi unnlot å gjøre de 2 oppgavene som vi diskuterte før kampstart, det ble rett og slett en tafatt omgang hvor det også ble scoret noen mål. Vi klarte uansett å skape noen sjanser før halvtimen var spilt, men vi var litt for unøyaktige siste 1/3 del.

I det 32. minuttet samarbeider Brage og Anders med å tråkle seg gjennom Mastra sitt forsvar, litt her og litt der. Tilslutt er det Anders som tråkler mest samtidig som han klarer å holde ballen på rett side av streken, han får lagt ballen inn til Brage som enkelt kan putte ballen i tomt bur til 0-1 ledelse.

Like før pause får Mastra avfyrt ett skudd like utenfor 16 meteren hvor vi ikke henger helt med. Ballen fyker inn i nettmaskene til 1-1. Noe som også er pauseresultatet. I pausen ble det satt på en middels hårføner fra undertegnende, 1. omgangen var langt under pari. Vi måtte opp flere hakk om vi skulle ha håp om å ta med oss alle 3 poengene med oss hjem.

  1. omgang startet i hvert fall litt bedre, vi hadde i hvert fall mye større kontroll bakover i banen. Samtidig som vi fikk opp farten på ballen en liten anelse. Når tidtakersystemet til kampens dommer bikket 56 minutters spill fikk vi corner fra venstre. Benjamin Amundsen ble denne gangen servitør når han finner Brage inne i feltet som scorer mål med ett stående «brassespark», en meget spesiell avslutning fra Brage. Uansett gikk denne avslutningen i mål, så vi var i hvert fall fornøyde.

Ikke lenge etterpå slipper vi Mastra inn i kampen igjen når Jens uforståelig nok får frispark i mot seg nede med cornerflagget. Frisparket ender opp med litt klabb og babb inne i feltet før en fra Mastra sikter seg inn på hjørnet nede til høyre for Andreas Bertelsen i Brodds bur. 2-2 var plutselig stillingen på Vikevåg, det kokte på tribunen med 2 traktorer som kjørte om kapp. Mopeden klarte dessverre ikke å holde følge. Det kokte også på sidelinjen når Vahdet tok av seg sine briller for å gi til dommeren, Vahdet slapp unna med en advarsel denne gangen.

Vi skulle heldigvis slå tilbake noen minutter senere når Jens drar seg fremover i banen fra midstopperposisjon, han trer ballen flott gjennom flere ledd som gjør at Steinar plutselig er alene med keeper. Steinar gjør ingen feil å sender Brodd tilbake i ledelsen igjen til 3-2. Denne gangen virket det som om luften gikk ut fra Mastra, for det var ikke mye de kom med etter 3-2 scoringen.

Derfor var det fortjent at vi får lagt på til 4-2 når Jens rager høyest etter corner fra Brage når vi har passert 77 minutters spill. En ledelse vi holder til dommeren blåser av kampen. Dermed 3 viktige poeng, før vi avslutter sesongen borte mot Vardeneset 2. Nå venter vi bare på VBK skal finne en nye dato til oss.

KAMPFAKTA
Mastra – Brodd 2  2-4 (1-1)
Mål: Brage 2, Steinar og Jens
Assist: Anders, Jens, Brage og Amundsen
Gule kort: Ingen?

Brodd: Andreas Bertelsen – Hasmatullah Noori, Jens Mikkelsen, Clement Buch Hansen, Benjamin Porter – Sajad Mustafa, Brage Skjørestad, Benjamin Amundsen, Anders Berg, Stian Kristiansen – Mahamedek Dalal

Benyttende reserver: Steinar Torkellsen, Adnan Mahmud, Osama Khaled, Truls Trondsen, Espen Solvang, Vahdet Dereli og Ludvig Buch Hansen

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Anders Berg
*     Jens Mikkelsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn