Surt tap for Junior 1

Surt tap for Junior 1

Brodd – Vardeneset 3-5. Junior Elite fikk det tøft mot ett blodtoppet Vardeneset torsdags kveld, vi lot 6 av våre beste juniorer hvile til kampen som spilles på lørdag mellom VBK og Brodd på seniornivå. Derfor er prestasjonen til guttene torsdags kveld meget god, til tross for at det ender i ett surt 5-3 tap. Dessverre får vi noen sure mål i mot grunnet noen grove dommerfeil som går i favør Vardeneset. Uansett får vi bruke vår tid og energi på at vi gjennomfører en god kamp, hvor vi veldig gjerne hadde fortjent alle 3 poengene.

De 11 pluss de 3 på benken leverer strålende innsats fra start til slutt, men det holdt ikke denne gangen. Bakerst hos Brodd sto 2005-årgangen Mats Viik De Jong, som også sto for en assist denne kvelden. I tillegg til de to 2004 modellene Vebjørn Øen og Leo Veen som også fikk godt med spilletid denne kvelden.

Etter 23 minutters spill kjører Emre Askelund ett lite show på høyre siden når han drar seg helt ned til sidelinjen, hvor han får slått ballen ut i feltet igjen til Trym Schjølberg Sivertsen som enkelt setter ballen i mål til høyre for keeper. En flott scoring.

Etter 31 minutters spill blir Jihad holdt såpass kraftig at han får straffespark, han tar selv straffesparket. Straffen er godt plassert, men keeper velger riktig vei. Så vi får ikke gå opp i en 2-0 ledelsen. Istedenfor er det Vardeneset som uforståelig nok får straffespark når Gaoussou blokkerer ett skudd innenfor 16 meteren, dommeren mener på at Gaoussou bruker hendene med viten og vilje. Noe som resulterer i straffespark. Straffen sender VBK enkelt i mål.

Like etterpå er VBK frempå igjen når ett skudd går i stolpen og inn i mål utagbart for Mats bakerst hos Brodd. Like før pause er Mathias oppe på venstre siden, han slår ballen flott inn på bakerste stolpe hvor Emre enkelt kan bredside ballen i mål til 2-2. Det var også det siste som skjedde før dommeren blåste av for pause.

3-2 scoringen til VBK burde nok aldri blitt stående grunnet det som skjer i forkant, en horribel offsideavgjørelse mot Brodd før scoringen gjør at VBK utnytter dommerfeilen med å score på corner. Uansett kommer vi sterkt tilbake når Mads slår en lekkerbisken i bakrom til Marcus som flott lobber ballen over keeper og inn i målet til 3-3.  I det 76 minutt får VBK avfyrt ett skudd fra Brodds 16 meter, en markkryper som dessverre går i mål til 4-3 ledelse for VBK. Brodd hiver mer folk fremover i banen, noe som resulterer i nok ett mål til VBK etter 83 minutters spill. Dermed vinner VBK kampen 5-3.

Selv om resultatet ikke er det kjekkeste, så kan vi uansett stå igjen med hevet hode. Vi gjennomfører en god kamp, men marginene er ikke med oss denne kvelden. Så vi håper å få vist oss fra vår beste side på søndag når vi tar imot Vidar kl. 14.00 på Midjord.

KAMPFAKTA
Brodd – Vidar 3-5
(2-2)
Mål: Trym Schjølberg Sivertsen, Emre Askelund og Marcus Laursen
Assist: Emre Askelund, Mathias Sæbø Hodneland og Mads Viik De Jong
Gule kort: Alper Evci, Jihad Kher og Emre Askelund

Brodd: Mats Viik De Jong – Sondre Kindingstad, Mathias Sæbø Hodneland, Gaoussou Oumar, Kasper Ersland – Alper Evci, Emre Askelund, Jens Mikkelsen, Trym Schjølberg Sivertsen, Steinar Torkellsen – Jihad Kher.

Benyttende reserver: Marcus Laursen, Leo Veen og Vebjørn Øen.

Børs:
*** Emre Askelund
**   Mathias Sæbø Hodneland
*     Jens Mikkelsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn