Sterk seier for Brodd Junior i Eliten!

Sterk seier for Brodd Junior i Eliten!

Brodd – Vidar 2-1. En fantastisk sterk seier fra Brodds beste juniorspillere når de knuste Vidar 2-1 i juniorenes eliteserie. Vidar som er nr. 2 på tabellen i Eliteserien fikk det svært tøft mot ett meget robust og slagkraftig Broddlag denne søndagen, som også følgte kampplanen til punkt og prikke. Dette er meget sterkt med tanke på at vi kun har 1 trening samlet som en enhet. Vi kan bare tenke oss til hvor vi hadde endt på tabellen om vi hadde trent sammen og var en samla enhet. Vi har tross alt vunnet mot nr. 1 og nr. 2 på tabellen i årets eliteserie. I tillegg har vi tatt minst 1 poeng mot samtlige lag i elitserien. Kampen søndags ettermiddag var en fryd å se på for oss som elsker lojalitet, ståpåvilje og fantastisk lagmoral. For det å få en i trynet midtveis i 1. omgang når vi kjører kampen er tung kost, men guttene viste fantastisk lagmoral å snudde til en meget sterk 2-1 seier.

Vidar var ikke ufarlige i starten av kampen der vi lot dem komme til 2 store sjanser på vår venstre side. Den ene ordnet Kasper opp med en flott redning, den andre sjansen satte de like utenfor. Etter de sjansene tok Brodd mer og mer over kampen. Etter 23 minutters spill bryter Idris flott ballen med kassen, men får ikke kommet nok over ballen slik at den går under tverleggeren. Det er derfor ekstra surt at Vidar kontrer inn 1-0 etter 28 minutters spill når vi misbruker en stor mulighet like før.

Heldigvis slår vi knallhardt tilbake bare 5 minutter senere når Alper blir taklet like utenfor Vidar sin 16 meter. Casper Aalen er mannen som får muligheten til å utlikne Vidars 1-0 ledelse. Det ble rett og slett en aldri så liten lekkerbisken fra unge lovende Norseng som curler ballen opp i nærmeste kryss. En fantastisk utligning som var meget fortjent. Etter scoringen fortsatte vi med vårt høye press mot ett stressende Vidar-lag som ikke helt fant utav vår kampplan for dagen.

Så like før pause får vi full uttelling for vårt høye press. Emre presser en Vidar-spiller knallhardt, han vinner ballen i en svært gunstig posisjon før han gir ballen videre til Trym som viderebringer ballen ut til Alper som hamrer ballen opp i nærmeste kryss. En lekker scoring som kommer av at vi er lojale mot kampplanen. Vi leder meget fortjent 2-1 til pause.

Pausepraten går i klare og tydelige beskjeder fra Ali Kilinc om hva han ønsker seg, guttane lytter velvillig etter. For Vidar er ett lag vi virkelig ønsker å slå.

I 2. omgang blir vi snytt for straffe tidlig i 1. omgang. Hoveddommer blåser frispark for en forseelse som skjer langt inne i 16 meteren hvor Vidars keeper takler Marcus bakfra. At ikke assistentdommeren ser at forseelsen skjer langt innenfor er for samtlige en stor gåte. Frisparket blir det uansett ikke noe utav.

Guttane står godt i posisjonene å nekter Vidar rom å boltre seg i, så de begynner å bli rådville å slår langt bare for å slå langt. Vår defensive prestasjon i dag mot Vidar må være en av de bedre prestasjoner som er gjort på Midjord på en god del år. De skapte de 2 sjansene tidlig i 1. omgang, i tillegg til scoringen de får midtveis i 1. omgang. Ellers er det helt stengt bak hos Brodd. Det defensive starte helt fra Casper/Jihad øverst og helt tilbake til Kasper Gade bakerst. Er en fryd å se på.

Vi skaper ikke de helt store sjansene fremover i 2. omgang, men vi var heller ikke nødt til å angripe. Ettersom det var vi som ledet kampen 2-1. Vi kunne kanskje vært litt mere nøyaktig på noen av overgangene våre, så kunne det resultert i noen store sjanser. Uansett vinner vi kampen meget fortjent 2-1 mot Vidar, en meget solid prestasjon fra våre gutter.

KAMPFAKTA
Brodd – Vidar 2-1
(2-1)
Mål: Casper Aalen Norseng og Alper Evci
Assist: Alper Evci og Trym Schjølberg Sivertsen
Gule kort: Marcus Laursen og Alper Evci

Brodd: Kasper Gade – Kasper Ersland, Gaoussou Oumar, Christian Vaaland, Mathias Sæbø Hodneland – Galan Ahmed, Emre Askelund, Idris Omar, Trym Schjølberg Sivertsen, Marcus Laursen – Casper Aalen Norseng

Reserver: Alper Evci, Jihad Kher, Sondre Kindingstad og Mads Viik De Jong

Børs:
*** Christian Vaaland
**   Idris Omar
*     Marcus Laursen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn