Junior 2 tapte på målstreken!

Junior 2 tapte på målstreken!

Vardeneset 2 – Brodd 2  2-1. Alt lå til rette for en fest kveld på «Helgøy Meny banen» en svært kald torsdags kveld i november. Junior 2 hadde før denne kampen levert såpass bra i serien at alt som trengtes for å bli seriemester var 1 poeng eller mer. Dessverre ble kvelden ødelagt av spolerte målsjanser og svært merkelige dommeravgjørelser.

Over 20 i tallet på motsatt side av trenerbenken skapte en herlig atmosfære med synging av diverse sanger i tillegg til mye flagg som veivet i den kalde vinden på Tasta. 18 spilleklare gutter var klare for å en siste kamp sammen før 2019 slukkes rundt den 31. desember. I tradisjon tro var oppmøtetidspunkt satt for oppmøte i garderoben bare ett tall, vi var hele 9 spillere i garderoben når klokken bikket 19.00. Når klokken bikket 19.23 var nesten alle kommet. Altså nesten som normalt.

Kampen i seg selv var egentlig ett stormløp mot ett mål, med unntak av noen sporadiske forsøk fra Vardeneset sin side som var flinke til å kjempe oss ut av stilen. På den svært glatte banen ble det levert svært mange sklitaklinger med knottene først, uten at det ble slått ned på i starten av kampen.

Allerede etter 4 minutters spill avslutter Trym like utenfor fra 8 meters hold, ett skudd mange på benken så i mål. Bare 2 minutter senere avslutter Stian i tverrliggeren, før Trym igjen får muligheten etter innlegg fra Alper. Avslutningen på volley går like over denne gangen. Du bare visste at noe merkelig var på ferde denne torsdags kvelden på Tasta. Presset og sjansene fortsatte, noe som gav uttelling etter 21 minutters spill. Etter noen varianter på Brodds høyre side drar Ola seg innover i banen når han får avlevert skudd/pasning med sin venstre fot. Ballen går gjennom alt og alle, noe som resulterte i 0-1 fordel Brodd.

Like etter scoringen er det Trym som slår ett godt legg på bakerste stolpe, her er det Alper som rager høyest. Dessverre går headingen hans i tverrliggeren og ut. Frustrasjonen over å ikke lede mer enn 1-0 bredde seg på banen. Ekstra ergerlig er det når Vardeneset får uttelling når de fyrer av ett knallhardt skudd fra 25 meters hold, Jonas må gi retur som en offsideplassert VBK-spiller enkelt får sette i mål upresset. Vedkommende står på 7 meters hold, når resten av laget står ute på 13 meter. At kampens dommer ikke får med seg dette er dessverre synd for våre gutter. Da var det spilt 35 minutter av kampen.

Like før pause er det Sajad som får muligheten når han kommer litt skrått på målet, dessverre går avslutningen hans like utenfor. 1-1 sto seg til pause, noe som ikke kan sies greit i forhold til spill og sjanser. Pausepraten gikk i å fortsette slik vi slapp før pause.

Etter pause var dominansen til Brodd enda større enn i 1. omgang. Når kampen bikket 52 minutters spill sto Hasmatullah for årets beste sklitaling når han flott sklir ballen ut til kast. Kampens dommer belønner denne handlingen med frispark til Vardeneset og gult kort til Hasmatullah. Vardeneset takket og bukket for buketten. For frisparket endte til slutt opp i målet bak Jonas Høiby bakerst.

Vi ble litt paniske etter scoringen, for vi følte at vi måtte score med en gang for fortsatt å henge med i håpet om 1. plass på tabellen. Vi fikk ikke gjort ting helt etter vår måte, men skapte fortsatt et solid trykk på Vardeneset.

Det skal mye til å huske alle sjansene vi skaper denne kvelden, men når trippelsjansen våres i det 68. minutt ikke går i mål så det svært mørkt ut. Vardeneset hadde virkelig marginene på sin side denne kvelden. Når i tillegg Stian blir dyttet over ende i straffefeltet, hvor Emre Askelund misser straffen så det svært mørkt ut.

For bare 3 minutter senere fyrer Emre av ett skudd som har retning krysset, dessverre er en VBK-spiller så vidt borti ballen. Slik at ballen går i krysstangen og ut. Etter 77 minutters spill skjer det en duell like utenfor 16 meteren til VBK. Hvor til slutt deres spiller sparker foten i ansiktet til Trym når begge ligger nede på bakken. Om det er tilsiktet eller ikke skal det gis rødt kort fra kampens dommer. Det resulterer i gult kort til Trym og VBKs spiller.

Det skjer så mye mot slutten av kampen at det er vanskelig å huske hva som egentlig skjedde. Det ble satt ett konstant trykk mot Vardeneset sitt mål, uten at det resulterte i det viktige utligningsmålet som hadde gitt oss tabelltopp. Noe som hadde gitt oss den perfekte avslutningen på sesongen.

Fotballen er urettferdig noen ganger, men denne kvelden var den ekstra urettferdig.

Kampen ender 2-1 til Vardeneset i en kamp vi har full kontroll på, dessverre så er vi svært ineffektive foran målet. I tillegg svært uheldige med dommeravgjørelsene som resulterer i mål til Vardeneset denne kvelden.

Vil uansett takka for ein topp sesong med herlig spillergruppe med ulike motivasjoner og egenskaper. Mye lått og løye på og utenfor banen med denne gjengen. Så takk for en svært minnerik sesong med en helt spesiell juniorgruppe som innehar over 40 spillere. Noe lignende vil nok ikke Brodd se igjen på svært mange år

Eivind Solvang og Bjarne Laursen skal ha mye av æren for at akkurat denne gruppen ble som den ble. Strålende levert av begge!

Takk for i år 😊

KAMPFAKTA
VBK 2 – Brodd 2  2-1 (1-1)
Mål: Ola Sinnes
Assist: Ingen
Gule kort: Trym Sivertsen, Ludvig Buch Hansen og Clement Buch Hansen
Rødt kort: Hasmatullah Noori
Sjanser: 3-18

Brodd: Jonas Høiby – Ola Sinnes, Clement Buch Hansen, Jens Mikkelsen, Hasmatullah Noori – Sajad Mustafa, Trym Schjølberg Sivertsen, Brage Skjørestad, Anders Berg, Stian Kristiansen og Alper Evci.

Reserver: Emre Askelund, Ludvig Buch Hansen, Espen Solvang, Vahdet Dereli, Mahamedek Dalal og Benjamin Porter.

Børs:
*** Jens Mikkelsen
**   Brage Skjørestad
*     Anders Berg

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn