G16 fikk det svært tøft mot ett forsterka Hinna-lag

G16 fikk det svært tøft mot ett forsterka Hinna-lag

Hinna – Brodd 4-0. Det ble en svært tøff utfordring for G16 når de tirsdags kveld møtte Hinna 2 til seriekamp. Ett Hinna 2 lag som for det meste besto av spillere fra deres meget solide 1er lag som pr. dags dato leder G16 Elite. Så det skulle i hvert fall ikke stå på kvaliteten hos motstanderlaget.

9 av 14 spillere som har 6 eller mere kamper for deres G16 Elite lag allerede denne høsten. Tøff utfordring for våre gutter, men en utfordring vi gjerne tar. Selv om det gjerne er kjekkest å stå igjen med 3 poeng etter en kamp, er det mye læring i å tape mot de beste. Selv om det aldri er gøy å tape fotballkamper.

For vi holder rimelig godt følge de første 50 minuttene av kampen, selv om vi ser at Hinna har litt mer å rutte med så er det ikke mye de får skapt i denne perioden av kampen. Selv om det dukket opp utallige cornere til Hinna i denne kampen.

Vi holder svært god stand de første 27 minuttene før Hinna får hull på byllen, her roter vi det til for oss selv. I tillegg er Hinna dyktige som for omsatt dette i scoring. 1-0 står seg også til pause. Vi viser uansett i 1. omgang at vi kan hvis vi vil, spesielt når vi selv ønsker å spille ball hurtig så sliter selv Hinna å følge med på vårt tempo. Noe vi også ønsket å fortsette med i 2. omgang.

Det var egentlig sluttkjørt for vår meget solide stopper Martin Andre som følte seg uggen like før pause, men prøvde seg litt i 2. omgang før det var helt slutt. Noe som gjør at vi må rokere en god del på laget, slik at vi kommer litt ut av rytmen vi var inne i.

Hinna har også en svært solid periode på 15 minutter hvor de scorer 3 mål på oss, før vi igjen får sånn noenlunde kontroll igjen.

En svært tøff kamp for vår del, men vi viser at vi i hvert fall gjør noe rett på treningsfeltet. Er mye bra å ta med seg videre, selv om tap aldri er noe gøy uansett hvordan en vender og vrir på det. Nå blir det en uke kampfri før vi tar imot Sola på Midjord tirsdag 14. september kl. 20.15

KAMPFAKTA
Hinna 2 – Brodd 4-0
(1-0)
Mål: Ingen
Gule kort: Mesut Gunc
Dommer: Kim Andrè Våge Wollum (Solid kampledelse, banens beste aktør)

Brodd: Mats Vik De Jong – Mayu Ahmed, Alex Viland, Martin Andre Odden, Dafnel Mazambe – Ahmet Dereli, Jack Sandvik, Per Tjelta Thorshaug, August Knudsen, Oliver Gjøse Bertelsen – Mesut Gunc

Benyttende reserver: Ola Waldow, Vegard Michelsen, Eirik Dahle, Lukas Hetland og Trym Trondsen

Børs:
*** Alex Viland
**   Mayu Ahmed
*     Dafnel Mazambe

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn