Damelaget med sterk seier mot Madla

Damelaget med sterk seier mot Madla

Brodd – Madla 2-1. Damelaget ordnet sin første seier for sesongen når de vant 2-1 hjemme mot Madla i noe som ble en svært nervepirrende kamp. Madla som før denne kampen vant 4-1 borte mot Havørn, innehar flere spillere med erfaring fra 3. divisjon. Uansett er det første gang på lenge at Madla stiller lag i seniorklassen for kvinner, så utrolig kjekt å få ett nytt bekjentskap i 4. divisjon.

Selve kampen husker undertegnende svært lite av, utenom at vi spiller nok en solid 1. omgang. Hvor vi kanskje begynner å bli litt mer slitne eller nervøse i 2. omgang når Madla nærmer seg vårt mål. Det er veldig kjekt å notere seg at vi endelig tør å spille fotball langs bakken, noe vi også får betalt for på begge våres mål i 1. omgang.

Vår første scoring kommer tidlig i omgangen når vi spiller oss fint ut til vår høyre side hvor Hanne Ødegaard setter stor fart nedover sidelinjen, hun får lagt knallhardt inn langs bakken hvor motsatt kant Kristin Olsen har funnet plass inne i 16 meteren og setter ballen fint i mål til 1-0 ledelse. En flott scoring og fortjent, selv om det er tidlig i kampen.

Vår andre scoring kommer også på vår høyreside, å nok en gang er det Hanne Ødegaard som forserer langs høyre siden. Denne gangen slår hun tidlig inn, men her er det ingen som kan ordne ballen i mål. Dermed fortsetter hun løpet lenger inn i 16 meteren hvor hun selv setter returen nede til venstre for keeper. Kjekt å få en scoring til like før pause, det var noe vi ikke fikk til i vår første kamp.

Vi leder 2-0 til pause og føler at vi har rimelig god kontroll på kampen. Fokuset vårt i pausen var å heve oss enda ett hakk, i tillegg til å lære av våres feil fra den første kampen.

I 2. omgangen er vi også meget solid og skaper noen helt vanvittige sjanser. Vi skyter deres keeper god, i tillegg til at metallet sto i veien en del ganger.

De gangene Madla var på visitt skapte de trøbbel for oss, spesielt mot slutten av kampen når de jaget utligningen. Ettersom deres redusering kom etter 65 minutters spill, noe mot spillets gang. Madlas høyre back fikk en svært slitsom kveld på jobb mot Malena Nilsen som var svært frisk. Dessverre for Malena ble det ingen scoring i kveld, men hadde virkelig fortjent minst 1 mål i kveld.

Bursdagsbarnet Anette Halvorsen spiller nok en solid kamp sammen med midtbanekollega Charlotte Torvestad. Dessverre måtte Anette gi seg halveis med noe som kunne tyde på en lyskestrekk, vi håper selvfølgelig på at det kun er en bagatell. Selv om det ble svært spennende sluttminutter, så klarer vi å ri i land seieren med knappest mulig margin. Dermed tar vi 3 poeng mot Madla. Noe som kommer godt med resten av høsten. Nå venter Hinna 2 borte neste onsdag på Hinna. Vi gleder oss.

«Kampreferat» Aftenbladet


KAMPFAKTA
Brodd – Madla 2-1
(2-0)
Mål: Kristin Olsen og Hanne Ødegaard
Assist: Hanne Ødegaard
Gule kort: Gulla
Tilskuere: 43

Brodd: Anne Haukeland – Marie Enersgård – Stine Sælør, Karianne Erland, Ingrid Opdal – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Gulla, Charlotte Torvestad, Kristin Olsen – Victoria Lange

Benyttende reserver: Maren Rasmussen, Malena Nilsen, Julie Hodne, Karianne Undem og Hanne Pollack

Børs:
*** Hanne Ødegaard
**   Charlotte Torvestad
*     Malena Nilsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn