Sterk seier for G16!

Sterk seier for G16!

Brodd – Vardeneset 1-0. Det ble en svært spennende kamp mot serieleder i 1. divisjon søndags ettermiddag på Midjord. G16 trakk det lengste strået og stakk av med en meget solid seier, mot ett meget bra Vardeneset. Vi fikk drahjelp fra Casper, Leo og Simon som fikk spille med oss på dispensasjon, grunnet mangel på flere spillere hos G16.

Vi har stadig blitt bedre som lag denne sesongen, å vi skulle virkelig få kjørt oss mot Vardeneset denne ettermiddagen. Ett lag som fint hadde holdt meget god stand i eliteserien for G16.

Det ble en svært jevn batalje gjennom hele kampen, hvor kanskje Vardeneset hadde noen sjanser flere enn oss. Det er derfor helt greit å ha en meget god keeper i Mats som holder nullen i tredje kamp på rad for G16. En solid prestasjon sammen med resten av forsvaret.

Tidlig i kampen får Leo en stor sjanse når Per spiller han fint fri, men keeper er ute og forstyrrer. Likevel skulle Leo få sin revansje når han kjemper til seg ballen like utenfor 16 meteren, han drar seg inn i 16 meteren og hamrer ballen opp i lengste kryss. En fantastisk avslutning av Leo etter 25 minutters spill.

Like etter scoringen viser Per og Martin tegn på at de må forlate banen. Noe som gjør at vi må rokere litt på laget. Inn kommer Eirik og Mateo som gjør sine saker meget bra. 1-0 står seg til pause. I pausen gikk det meste i hvor hardt vi må kjempe for å få med oss alle 3 poengene. Uansett fint å gå til ledelse med 1-0 til pause.

2. omgangen ble like spennende som den 1. omgangen, men vi føler at vi har noenlunde god kontroll på Vardeneset som ikke klarer å skape veldig mye i den 2. omgangen. Simon Kaland og Jack Sandvik forlot også banen til fordel for Vegard Michelsen og Jaylen Noel som løper livet av seg de siste 10 minuttene.

En sterk og solid seier for guttene som nå har tre strake seirer, i tillegg til at dem har holdt nullen i alle de 3 kampene. Det er tydelig at vi er på rett vei.

Nå er det Hinna 2 som er neste motstander fredag 22. oktober kl. 19.30.

KAMPFAKTA
Brodd – Vardeneset
1-0 (1-0)
Mål: Leo Veen Røe
Assist: Ingen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 43

Brodd: Mats Vik de Jong – Harry Haga, Martin Andre Odden, Alex Viland, Dafnel Mazambe – Ahmet Dereli, Casper Rønningen Amundsen, Simon Kaland, Per Tjelta Thorshaug, Jack Sandvik – Leo Veen Røe.

Reserver: Ola Waldow, Vegard Michelsen, Jaylen Noel, Mateo Hansen Jørpeland og Eirik Vestbø Dahle

Børs:
*** Casper Rønningen Amundsen
**  Mats Vik de Jong
*    Alex Viland

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTnZnrhG8I68M-jNa7HxS4nmcrFyHnTNvUs3rJrYEOYVjH5CPjAkOE2n7bUccNdUiP1ap1PZ0atPdxe/pubhtml?gid=1120878058&single=true&widget=true&headers=false

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn