G16 med uavgjort mot serieleder

G16 med uavgjort mot serieleder

Brodd – Hinna 1-1. Årets siste hjemmekamp for G16 ble en solid opptur mot ett meget forsterket Hinna G16 2 som hadde med seg 7 spillere fra deres forrige G16 Elite kamp. I tillegg til noen spillere til som har deltatt på deres Elitelag. Noe som gjør at vi selv må heve oss noen hakk for å komme på samme nivå som Hinna. Vi er glade for at Hinna gir oss denne utfordringen, spesielt når guttene bretter opp ermene og gir Hinna kamp til døren.

Laget har vist svært god fremgang gjennom hele 2021, men det er nå i det siste guttene får igjen i form av resultater. Etter å ha tapt 5-1 borte mot Vardeneset og 4-0 borte mot Hinna 2 tidligere i år, har guttene vist moral. Noe resultatene på hjemmebane viser prov på. Vardeneset ble slått 1-0 hjemme for 2 uker siden, Hinna 2 ble det ett meget sterkt 1-1 resultat. Vi høstet også skryt fra Hinna som var imponert over vårt presspill og utviklingen vi har vist denne høsten.

Random bilde fra kampen

Vi ble altså ubeseiret på hjemmebane, men det gjenstår fortsatt 2 tøffe kamper mot henholdsvis Hundvåg og Sola før sesongen er over. På hjemmebane har Vardeneset, Sola og Hundvåg blitt slått med 1-0, 4-0 og 2-0. Kampene mot Hinna og Randaberg har endt med 1-1 og 2-2. Kampen mot Randaberg var av det sure slaget når Randaberg utlignet like før slutt.

Dermed 3 seirer og 2 uavgjort på hjemmebane med 10-3 i målforskjell. Guttene har vist en enorm lojalitet til spillestil samt lagt ned en helt enorm innsats i alle kampene. Det er en fryd å ha en spillergruppe som står på sammen for å nå ett mål, samtidig som de aldri har gitt opp når det har gått litt trått. Nå gjelder det kun å få sving på det offensive spillet, så kan resten av sesongen bli meget gøy.

Så til selve kampen mot Hinna fredags kveld er det egentlig ikke så mye å skrive om, grunnen til det er at undertegnende ikke har notert ned detaljer fra kampen. Slik at husken 3 dager etter kampslutt ikke er all verden å skryte over.

Like før 0-1 scoringen til Hinna er Mesut nære på å vinne en duell med Hinna sin keeper etter utspark fra Mats. Mesut får en tupp på ballen, men keeper kommer til unnsetning. Etter den sjansen er det Hinna som får frispark midt inn på vår banehalvdel, denne setter deres gode spiss i mål med hodet. Vi henger ikke med hodet for det, men fortsetter i vår stil. Mesut får avsluttet fra skrå vinkel etter ett corner fra Per ikke lenge etter scoringen, men keeper får reddet til hjørnespark.

Hinna får også sin sjanse når de fra 20 meter fyrer av ett skudd som Mats får slått over til corner etter ca. 30 minutters spill av kampen. Så 3 minutter før pause får Jack en dytt i ryggen helt ute med sidelinjen, dommer markerer for frispark. Jack tar selv frisparket og utnytter vinden som durer over Midjord denne fredagskvelden. Slik at innlegget går over keeper og rett i mål til utligning 1-1. Noe som er helt greit etter spill og sjanser denne kvelden. 1-1 står seg også til pause.

I 2. omgang blir ingen sjanserik affære, her var det 2 solide defensive lag som holdt tett bakover. Begge lagene ønsket å få til noe fremover, men solid forsvarsspill hos begge lag gjorde at de store sjansene uteble. For vår egen del handler det gjerne om litt vel mye slurv i vårt pasningsspill fremover, noe vi håper å få rettet på til helgen når vi skal delta på Trollcup. I tillegg til våre 2 siste seriekamper mot Hundvåg og Sola. Så vi tar ett sterkt poeng hjemme mot Hinna 2 og blir dermed ubeseiret på hjemmebane, noe vi fint tar med oss videre.

Neste kamp er borte mot Hundvåg tirsdag 9. november kl. 20.00

KAMPFAKTA
Brodd – Hinna 2
  1-1 (1-1)
Mål: Jack Sandvik
Assist: Ingen
Gule kort: Harry Haga
Tilskuere: 37

Brodd: Mats Vik de Jong – Harry Haga, Alex Viland, Martin Andre Odden, Dafnel Mazambe – Jack Sandvik, Casper Rønningen Amundsen, Per Tjelta, Storm Aleksander K. Skandsen, Ahmet Dereli – Mesut Gunc

Reserver: Ola Waldow, Vegard Michelsen, Jaylen Noel, Mateo Hansen og Eirik Dahle

Børs:
*** Mesut Gunc
**   Per Tjelta
*     Casper Rønningen Amundsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn