Damelaget slo Havørn på hjemmebane

Damelaget slo Havørn på hjemmebane

Brodd – Havørn 4-3. Det ble en livlig høstkamp mellom to damelag som har holdt ut i kvinnenes 4. divisjon i en årrekke. Alltid gøy når disse 2 lagene møtes. For Brodd sin del har det vært ein god del småskader og noen som har pådratt seg langtidsskader i løpet av høsten, fint at vi fortsatt kan skylde på Corona. Selv om vi gjerne må skylde på dommeren i 2022. Eller eventuelt elendig ledelse av undertegnende som ikke gjør nok skadeforebyggende på trening.

Ettersom J17 skulle ha en viktig kamp torsdag, så fikk vi låne 4 spillere som skulle spille 1 omgang. Når kampen var i gang, hadde vi 3 stk fra J17 i start 11er. På benken bare 2 spillere…

Uansett, det kom heldigvis 2 spillere til i løpet av kampen, så da var alle fornøyde.

Vi starter kampen best og har god kontroll på Havørn de første 20 minuttene av kampen, selv om vi skaper noen sjanser så klarer vi ikke å omsette disse i mål. Etter 21 minutters spill er Havørn på en visitt på vår banehalvdel, en visitt som ender i scoring. Noe som etter spill og sjanser er noe ufortjent.

Vi skulle uansett komme sterkere tilbake, allerede 5 minutter senere vinner Malena en duell med Havørns keeper. Slik at hun får rundet keeper og satt ballen i åpent mål, en sterk prestasjon av Malena. Vi kjører på for å få den viktige scoringen før pause, denne skulle komme bare noen minutter før kampens dommer skulle blåse av for pause.

Tiril kjemper til seg ballen like utenfor 16 meteren, hvor hun finner Malena som setter denne enkelt i mål bak Havørn sin keeper til 2-1 ledelse. En viktig og meget fortjent scoring. Lignet gjerne på en liten offside, men akkurat her så klaget vi ikke.

I pausen gjør vi 3 bytter når Julie, Tilde og Malena forlater banen. Inn kommer Marthe Laursen og to andre debutanter i Ane Foldøy og Helene Espeland. Sistnevnte skulle også komme på scoringslisten når hun litt innpå Havørn sin banehalvdel sender avgårde ett frispark inn i Havørn sitt felt, spretten på ballen gir en lei stuss for keeper. Slik at innlegget ender opp i en flott scoring av Helene, en solid start på 11er karrieren der altså.

Bare 5 minutter senere er det Hanne Ødegaard som igjen er på farten på sin høyre side, hun terroriserte forsvaret til Havørn i 1. omgang. Å igjen skulle de få gjennomgå på sin venstre side. Hanne kommer rundt på høyre siden og får lagt ballen inn foran mål, keeper må gi retur hvor Marie enkelt plasserer ballen i hjørnet med sin venstre fot. Bra gjort av Marie å få satt den i mål der. Dermed var vi oppe i en 4-1 ledelse.

Noen trodde at kampen var over når ledelsen var 4-1, men vi er flinke på å gjøre kamper jevne. Så hvorfor ikke slippe inn noen mål mot slutten av kampen? Vi roter det til for oss når vi slipper inn 2 enkle mål etter 82 og 90. spilleminutt, men heldigvis orket vi ikke å slippe inn mer mål. Slik at det ender med 4-3 seier til oss

Dermed står vi med 4 seirer og 2 uavgjort så langt i årets serie, nå venter sterke Madla borte onsdag 3. november kl. 20.00

KAMPFAKTA
Brodd – Havørn 4-3
(2-1)
Mål: Malena Nilsen 2, Helene Espeland og Marie Enersgård
Assist: Tilde Sevild og Hanne Ødegaard
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 23

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Karianne Erland, Julie Hodne, Marie Enersgård – Hanne Ødegaard, Maren Rasmussen, Tilde Sevild, Kristin Olsen – Hanne Pollack og Malena Nilsen

Benyttende reserver: Marthe Laursen, Ane Foldøy, Helene Espeland og Solveig Johannessen

Børs:
*** Hanne Ødegaard
**   Malena Nilsen
*     Marie Enersgård

NB: Vi har spilt kamp mot Havdur i OBOS cupen kvartfinale, dessverre var ingen fra Brodds medieavdeling tilstede på denne kampen. Så vi må dessverre vise til aftenbladet for å finne ut hvordan det gikk.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn