Sterk borteseier for G16

Sterk borteseier for G16

Hundvåg – Brodd 1-2. Det ble en svært jevn og spennende kamp på Hundvåg for G16 tirsdags kveld. Før kampen ble det avholdt 1 minutts stillhet for Henning Sivertsen som tidligere var hovedtrener for guttene på Hundvåg, han gikk bort så altfor tidlig forrige torsdag. Vi sender våre dypeste kondolanse til familie, venner og Hundvåg IL som har mistet en hedersmann. Det er så ufattelig vondt, men fotballen er en fin plass å ha når slike ting skjer. Guttene virket til å stå godt sammen i sorgen.

Over til selve kampen mot Hundvåg så fikk vi virkelig brynt oss mot ett høyt aggressivt press fra Hundvåg, men vårt solide forsvar klarte å ro land de fleste forsøk fra Hundvåg i starten av kampen. Hvis forsvaret ikke ordnet opp, så tok Mats ansvar helt bakerst.

Etter solid press fra Hundvåg i starten av kampen, tok guttene fra Storhaug mer og mer initiativ i kampen. Etter 22 minutters spill får vi kast langt inne på Hundvåg sin banehalvdel, ett innlegg fra Mateo blir klarert rett ut til Jaylen som på halv volley smeller ballen i mål fra 25 meters hold. En meget flott avslutning fra Jaylen, som gjør at vi tar ledelsen 0-1. En ledelse som sto seg til pause.

8 minutter ut i 2. omgang gir kampens dommer gult kort til Storm Aleksander for en liten napp i Hundvågs drakt, selv om Hundvågs spiller er på vei bakover i banen gir kampens dommer gult kort i den situasjonen. Ett gult kort som var skjebnesvangert for vår del, når Hundvåg utnytter at de er en mann mer like etterpå. Så Hundvåg utligner på en overgang som gir 1-1 etter rundt 50 minutters spill av kampen.

Selv om vi kun klarte å stille 12 spillere til kampen mot Hundvåg, hvor resten av gjengen satt hjemme syke. Leverte samtlige 12 en meget solid innsats på banen denne kvelden, samtlige hadde troen på at vi fortsatt kunne ro i land 3 poeng denne tirsdags kvelden.

Etter 67 minutters spill er det Vegard som vinner tilbake ballen midt på Hundvåg sin banehalvdel, Jaylen overtar ballen før han gir den til Per som transporterer den videre til Storm. Storm holder unna Hundvåg forsvareren før han gir den videre til Ahmet på sin venstre kant posisjon som drar seg lekent innover i banen før han avslutter knallhardt i nærmeste kryss. En flott scoring som gir oss ledelsen 1-2.

Det så ut til å ende 1-2 til noen minutter før kampslutt, men så klarer Storm ballen ut til kast når ballen er i spill. Kampens dommer mener på at det er usportslig å gir Storm sitt andre gule kort for kvelden, noe som resulterer i rødt kort. Noe som gjør at Storm mister G16 sin siste kamp for sesongen. Er utrolig kjipt at dommere har sitt eget regelverk når det gjelder hva som resulterer i kort. Har uansett aldri sett dommere gi gule kort i situasjoner der spillere klarerer ballen ut til kast.

Uansett klarte guttene å ri av stormen med 10 spillere mot Hundvåg sine 11 spillere. Slik at vi vinner 2-1. Noe som betyr at guttene virkelig har fått sving på sine saker i 1. divisjon. Deres siste tap kom borte mot Hinna 2 i august, etter det står laget igjen med 4 seirer og 1 uavgjort.

Brodd – Sola 4-0
Brodd – Hundvåg 2-0
Brodd – Vardeneset 1-0 (vi tapte 5-1 borte)
Brodd – Hinna 2  1-1 (Vi tapte 4-0 borte)
Hundvåg – Brodd 1-2

En strålende høstsesong hvor vi kun har sluppet inn 2 mål på de siste 5 kampene, det er bunnsolid i G16 sammenheng. I tillegg har guttene vist styrke med å snu to solide nederlag mot henholdsvis Vardeneset og Hinna, til å vinne 1-0 og spille uavgjort 1-1. Det viser at guttene er på rett vei. Nå venter Sola borte tirsdag 16. november kl. 20.00 før guttene tar en velfortjent ferie.

KAMPFAKTA
Hundvåg – Brodd 1-2
(0-1)
Mål: Jaylen Noel og Ahmet Dereli
Assist: Mateo Hansen og Storm Aleksander K. Skandsen
Rødt kort: Storm Aleksander K. Skandsen (2 gule)
Tilskuere: 47

Brodd: Mats Vik de Jong – Mateo Hansen (Vegard Michelsen fra 50), Vebjørn Langeland Øen, Harry Haga, Dafnel Mazambe – Jack Sandvik, Storm Aleksander K. Skandsen, Jaylen Noel, Per Tjelta, Ahmet Dereli og Lukas Hetland

Børs:
*** Jaylen Noel
**   Vebjørn Langeland Øen
*     Lukas Hetland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn