Kjedelig tap for G16 i siste seriekamp

Kjedelig tap for G16 i siste seriekamp

Sola – Brodd 3-2. Det ble en litt tung avslutning på sesongen for G16, etter en fantastisk sluttspurt med svært gode resultater. Etter 4 seirer og 1 uavgjort på de siste kampene og med en målforskjell på flotte 10-2, så tok den rekken slutt tirsdags kveld. Sola hadde absolutt marginene på sin side denne kvelden og vant 3-2. Noe som ble en kjedelig avslutning på en svært god sesong for guttene.

Etter 12 minutters spill mister Mesut kontroll på ballen til en Sola-spiller, den ballen skulle Mesut vinne igjen til hans fordel. Mesut legger ned utrolig mange meter med spurt, hvor han tilslutt ender opp med å presse keeper til å slå en feilpasning til Ahmet som står på hjørnet av 16 meteren. Ahmet finner så Per på samme 16 meter bare litt mer foran mål, han runder av en Sola-spiller før Per enkelt plasserer ballen ned i venstre hjørnet for keeper. En fin scoring som gir oss ledelsen 1-0.

Bare 2 minutt senere er vi like langt, vi bommer på en klarering etter langt oppspill fra Sola. Ballen ender opp i innlegg fra høyre som så blir headet tilbake i feltet til 2 helt umarkerte spillere som enkelt kan sette inn 1-1. Her var vi rett og slett ikke på jobb når vi først var i ledelsen.

Etter 28 minutters spill ruller vi opp ett fantastisk angrep som starter hos Mateo, han finner tidlig Ahmet på vår egen banehalvdel. Ahmet vender opp og setter snuten fremover før han ser etter alternativer, der har Lukas startet på ett meget godt løp på sin venstre side. Ahmet slår en flott pasning i forkant av Lukas som enkelt kan ta med seg ballen videre i løpsretning. Jack har også startet på ett nydelig løp gjennom Sola sitt forsvar, Lukas timer stikkeren perfekt til Jack som tupper ballen fint i mål bak en utspilt keeper hos Sola. Ett realt praktangrep som gir oss ledelsen 2-1.

Fem minutter før pause er Ahmet alene gjennom med keeper etter en flott stikker av Per som er perfekt timet. Dessverre for Ahmet og Brodd så blir den meget store sjansen feilaktig avblåst for offside av kampens gode dommer Kerim Veledar. Unge lovene dommeren venter lenge på å blåse, men en av Solas spillere klarer å lure dommeren. Ettersom han gjør ett motstatt løp, noe som kan minne om offside selvfølgelig. Uansett kjipt å ikke gå til ledelse 3-1 før pause.

Like etter pause varter vi opp med ett lekkert selvmål når vi selv stanger inn en innover skrudd corner fra Sola. Av personvernmessige hensyn blir ikke spilleren kreditert med navn på akkurat denne scoringen. Slik at stillingen plutselig var 2-2.

Etter 66 minutters spill er det Mesut som blir spilt fint opp inne i 16 meteren, en hårfin offside som dommeren noterer i sin bok. Noe som også er en korrekt avgjørelse. En som ikke var uenig i den avgjørelsen var en av trenere som ropte høyt «NEI» før han hoppet opp i innbytterbenkens spiss kant før han avsluttet med en sylfrekk kråke på bakken. Så ble det plutselig helt stilt fra Brodds benk kan en trygt si. Engasjement lenge leve, men de lave innbytterbenkene på Sola var nok litt for lave etter Tjelta sin egen smak. Noe som fort kunne tatt livet av unge lovende Tjelta.

Når vi er inne på utstyr, så må en si at det var veldig deilig å få oppleve 200 lux på en fotballbane igjen for eldre herremenn som står på benken og roper på dommer. Da har vi faktisk noe å slå i bordet med når vi faktisk ser «nesten» alt. Til vanlig opplever vi stusselige 100 lux på vår egen arena på Storhaug, noe som egentlig ikke er innafor med tanke på vårt A-lag i 3. divisjon.

Så over til noe langt verre, vi slapp inn mål 5 minutter før slutt etter å ha jaget vinnermålet selv. Kampens Ronaldo som ikke fikk sitt navn kreditert selvmålet, får ikke navnet sitt kreditert her heller. Midt på egen banehalvdel skal det dribles og lures litt feilvendt, noe som gjør at Sola enkelt henter ball og setter den i nettet bak Ola Waldow. Noe som gjør at Sola stikker av gårde med sin første seier for året med 3-2. Surt? Ja, så absolutt.

KAMPFAKTA
Sola – Brodd 3-2
(1-2)
Mål: Per Tjelta Thorshaug og Jack Sandvik
Assist: Ahmet Dereli og Lukas Hetland
Gule kort: Harry Haga
Dommer: Kerim Veledar (God)
Tilskuere: Skarve 12 tilskuere prioriterte målfesten fremfor Nederland – Norge.

Brodd: Ola Waldow – Mateo Hansen Jørpeland – Mayu Ahmed, Harry Haga, Dafnel Mazambe – Ahmet Dereli, Per Tjelta Thorshaug, Jaylend Bringeland Noel, Lukas Hetland, Jack Sandvik – Mesut Gunc

Brodds innbyttere: Vegard Michelsen og Eirik Dahle

Børs:
*** Ahmet Dereli
**  Per Tjelta Thorshaug
*    Jaylen Noel

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn