Avspark 2022 sesongen – trenere & ledere i Brodd FK

Avspark 2022 sesongen – trenere & ledere i Brodd FK

Styreleder Brodd FK Hanne Elise Pollack, styreleder NFF Rogaland Helge Jørgensen og daglig leder NFF Rogaland Erik Løland

Torsdag 17.februar var over 50 ivrige trenere og ledere i Brodd samlet for å sparke i gang 2022 sesongen.

Kvelden begynte med besøk fra NFF Rogaland ved styreleder Helge Jørgensen og daglig leder Erik Løland. De hadde med seg blomster og diplom og kunne stolt sertifisere Brodd som kvalitetsklubb på nivå 2.

Kvalitetsklubb er et rammeverk som skal gjøre det lettere å drifte og kvalitetssikre driften av klubben både på og utenfor banen. Det skal gjøre hverdagen bedre for alle de fantastiske frivillige i klubben, og alle de strålende fotballspillerne i klubben vår.

En stolt styreleder i Brodd FK, Hanne Elise Pollack, mottok blomster og diplom, og takket i sin tale både NFF Rogaland for det gode samarbeidet, og alle i Brodd som har bidratt til resultatet. En ekstra stor takk til kvalitetsklubbansvarlig Elisabeth Karlsen som har loset oss trygt i havn.

Neste punkt i programmet var besøk av Liv Frøiland og Lene Langeland fra uteseksjonen i Stavanger. De fortalte litt om hvordan de jobber, og hvordan Brodd kan bruke og samarbeide med dem.

Videre ble programmet peilet inn mot fotball og aktivitet, og vi var innom blant annet rekruttering av spillere og trenere, utdanning av trenere og kampavvikling.

Innimellom dette ble det både tid til nydelig pizza fra Brodd-sponsor Pizzabakeren og den gode fotballdrøsen rundt bordet.

Kvelden ble rundet av med noen skisser av den nye tribunen mellom NSE-banen og Eurekabanen som er under planlegging, og skal realiseres i løpet av 2022 sesongen.

Vi takker alle for oppmøtet, og alle bidragene som gjorde dette til nok en trivelig kveld på Broddhuset.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn