Juniorlaget spilte uavgjort i serieåpningen mot fjorårets kretsmestre!

Juniorlaget spilte uavgjort i serieåpningen mot fjorårets kretsmestre!

Brodd – Vidar 2-2. Juniorlaget var endelig tilbake i det gode selskap når de søndags ettermiddag tok imot Kretsmestre for Juniorer i både 2020 og 2021. Vidar vant faktisk samtlige av sine seriekamper i fjorårets sesong. Så det var ingen enkel utfordrer som sto for tur for Brodd sitt Juniorlag.

Noen kjedelige forfall til kampen i siste liten gjorde at vi måtte rokkere litt på laget, men de som kom inn viste helt klart at de absolutt har noe i en start 11er å gjøre.

Fair Play før kampen

Vidar startet med ett enormt trøkk de første 5 minuttene, men vi klarer å ri av den første stormen. Etter 10 minutters spill er det brødrene Leonidas-show på Brodd sin venstreside. Med flere Vidar-spillere rundt seg klarer Moses og Elijah å finne hverandre inne i møljen av spillere. Moses finner Elijah som setter fin fart inn mot Vidar sin 16 meter, Leo går på ett fint løp som Elijah fint klarer å finne en stikker til. Leo klarer å tuppe ballen i mål forbi en utspilt Vidar-keeper til stor jubel blant de fremmøtte Broddsupporterne.

Kaptein Vebjørn i møte med kampleder og Vidars kaptein

Etter scoringen klarer vi å stå imot de viktige minuttene etter scoring, men vi bruker litt for mye tid med ballen når vi har mulighet å kjøre. Det blir brukt en god del for mye ballberøringer, i tillegg tør vi ikke å kjøre overganger når vi har mulighet til å gjøre dette. I tillegg vinner Vidar mange flere dueller enn oss, noe vi må heve oss på for å kunne hevde oss på dette nivået. Her må vi ta imot bank og gi bank.

10 minutt før pause gjør en ellers god Mayu på høyreback en sjelden feil når han slår en pasning på tvers som gjør at Vidar kan utnytte overtallet når vi plutselig ender i ubalanse. Sjansen tar Vidar vare på og utligner til 1-1. Noe som også blir pauseresultatet.

Bare 4 minutter ut i 2. omgang tar vi på ny ledelsen når Mayu slår ballen inn i feltet mot Elijah Leondias som strekker seg så lang han er for å heade ballen i mål. Han når ikke ballen, men forstyrrer Vidarspilleren såpass mye at ballen ender opp hos Elijah som enkelt kan sette ballen i mål til ny ledelse for Brodd.

Elijah sto for 1 scoring og 1 assist denne ettermiddagen

Dessverre får vi denne gangen en tidlig i trynet når en ball fra Vidar blir slått inn i feltet, ballen får en lei stuss som gjør at Mats må gi retur ut i feltet. Her er vi ikke påskrudd nok, slik at en fra Vidar er først frempå returen og setter denne i mål til 2-2.

Etter scoringen blir det en del stillingskrig fra begge lagene som ikke klarer å skape de altfor store sjansene, her er kanskje vi nærmest. Selv om vi roter bort en god del av våre overganger som vi ikke får omgjort i store sjanser og eventuelle scoringer.

Vidar tar mer over i banespillet når klokken bikker 75 minutter på dommerens klokke, mye av grunnen til det er nok at Vidar sine spillere er litt bedre trent enn oss. Selv om de gjerne har mye av banespillet klarer de ikke å skape all verden av sjanser. Da er det faktisk vi som skaper noen store muligheter mot slutten av kampen, vi får også avblåst en scoring pga offside. Vi som ser med Broddøyne mener selvfølgelig at denne er feil.

Galan ser muligheten for 3 poeng renne ut i sanden mot slutten av kampen.

Kampens dommer blåser av for pause og full tid i det Brodd har noen utrolige overganger, er ikke ofte du ser det skjer. Uansett ender kampen 2-2, noe som sett under ett nok er ett fair resultat. Selv om vi kanskje føler at vi burde stått igjen med 3 poeng i denne kampen.

Uansett blir det 1 poeng mot ett sterkt Vidar-lag, så får vi ta med oss det vi kan bedre til neste kamp.

Nå venter Staal Jørpeland på Jørpeland søndag 27. mars kl. 19.00

KAMPFAKTA
Brodd – Vidar 2-2
(1-1)
Mål: Leo Veen Røe og Elijah Leonidas
Assist: Mayu Ahmed og Elijah Leonidas
Gule kort: Moses Leonidas og Elijah Leonidas
Tilskuere: 67

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Andreas Tjørhom, Per Tjelta, Casper Amundsen – Ahmed Dereli (Mesut Gunc fra 65), Galan Ahmed, Moses Leonidas, Vebjørn Øen, Elijah Leonidas (Bugra Øzbal fra 75) og Leo Veen Røe

Børs:
*** Moses Leonidas
**   Andreas Tjørhom
*     Elijah Leonidas

Alle foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn