Juniorlaget med sterk prestasjon i NM

Juniorlaget med sterk prestasjon i NM

Brodd – Haugesund 3-5. Brodd sitt Juniorlag fikk virkelig brynt seg på solid motstand torsdag kveld når Haugesund var motstander i 1. runde NM for Juniorer. Haugesund som til vanlig spiller i Nasjonal Eliteserie fikk ingen enkel oppgave i å møte Brodd i 1. runde. 2 dager tidligere spilte Brodd sitt A-lag seriekamp mot Haugesund 2 i 3. divisjon. Fra denne kampen var hele 8 av 18 spillere med mot Juniorlaget torsdags kveld.

Galan med 2 assist og 1 scoring mot Haugesund

Juniorlaget fulgte kampplanen til punkt og prikke, i tillegg til å legge ned en helt vanvittig innsats for laget sitt. Vi var bunnsolide defensivt, selv om 5 scoringer i mot kanskje virker mye til å kalle oss bunnsolide defensivt. Haugesund slet virkelig med å finne rom og åpninger for å skape de sjansene de gjerne ønsket seg.

Derfor er det kjedelig at Haugesund får drømmetreff på ett frispark etter 12 minutters spill. Noe som gir Haugesund en tidlig ledelse. Vi legger oss ikke ned å griner for det, men kjører på i samme tempo for å oppnå noe.

Etter 38 minutters spill får vi lønn for strevet. Vebjørn presser Haugesund til å gjøre feil på vår banehalvdel, Galan plukker opp ballen og sender den fint i bakrom til Leo som er på løp. Leo bruker kassen til å få kontroll på ballen, før han sender avgårde ett lekkert skudd som går i flott bue over keeper og i mål. En fantastisk scoring og vi er like langt. 1-1.

Leo med flott 1-1 scoring

Dessverre er vi ikke nok fokuserte etter vår scoring, noe som gjør at Haugesund går rett i angrep å scorer. En unødvendig scoring i mot hvor vi ikke får klarert, i tillegg glemmer vi ut markering av spillere som faktisk kan gjøre mål. Dermed 1-2 like etter vår scoring.

Bare minuttet senere får vi nok en scoring imot, denne gangen har vi egentlig kontroll på ballen i egen 16 meter. Dessverre sender vi ballen rett til en Haugesundspiller som står ved 16 meteren. Han benytter sjansen til å omsette den i scoring til 1-3.

På overtid i 1. omgang bryter Galan av en pasning fra Haugesund, men blir felt litt inn på Haugesund sin banehalvdel. Galan ekspederer selv ballen inn i feltet hvor Andreas Tjørhom rager høyest og stanger inn reduseringen til 2-3. Noe som også står seg til pause.

Vi gjør noen få justeringer i pause, hvor blant annet presset skulle starte lenger inne på Haugesund sin banehalvdel.

Haugesund får lagt på til 2-4 etter en kontring imot etter 63 minutters spill. 3 minutter senere blir det 2-5 etter løp i bakrom som resulterer i scoring.

Mot slutten av kampen får vi en ny redusering når Jack blir felt ved sidelinjen, ikke langt fra 16 meteren. Galan slår ballen inn i feltet, hvor ballen finner seg en fin bane inn i mål til 3-5. Noe som også blir sluttresultatet i kampen.

En svært solid kamp av Juniorene som møter meget solid motstand, hvor enkle feil blir avgjørende for hvem som stikker av med seieren. En utrolig god laginnsats, noe som fort kan gi mange poeng i serien om denne trenden fortsetter.

Nå er neste kamp hjemme mot Bogafjell søndag 24. april kl. 15.00 på Midjord.

KAMPFAKTA
1. runde NM
Brodd – Haugesund 3-5
(2-3)
Mål: Leo Veen Røe, Andreas Tjørhom og Galan Ahmed
Assist: Galan Ahmed x2 og Jack Sandvik
Gule kort: Galan Ahmed
Tilskuere: 63

Brodd: Snorre Berg – Mayu Ahmed, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Per Tjelta, Casper Amundsen – Daniel Karimi, Galan Ahmed, Vebjørn Øen, Ahmed Dereli – Leo Veen Røe.

Brodds reserver: Mats Vik de Jong, Jaylen Noel, Jack Sandvik, Simon Kaland, Dafnel Johnson og Andreas Heusschen.

Børs:
*** Galan Ahmed
**   Vebjørn Øen
*     Per Tjelta

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn