Tung dag på jobb for Juniorlaget

Tung dag på jobb for Juniorlaget

Brodd – Bogafjell 2-5. Det ble en tung dag for Brodd sitt Juniorlag når de søndags ettermiddag tok imot Bogafjell til seriekamp på det øverste nivået i Rogaland. Det som skulle bli en deilig dag for fotball, ble heller det stikk motsatte for våre gutter.

Ahmed har akkurat satt inn 1-0 tidlig i kampen, gratuleres av Mayu.

Vi startet kampen svært godt når Ahmed får pirket ballen over streken på corner allerede etter 4 minutters spill, men som mange andre ganger før slipper vi tidlig inn utligning til 1-1. Noe som dessverre har blitt en vane når vi scorer først.

Vi har god kontroll på kampen, men det glipper for oss når kampens klokke bikker 22 minutter. I kamp om ballen får Bogafjells keeper kontroll på ballen først, før Leo kommer det lille halvsekundet for sent. Slik at Leo treffer keeper fremfor ball. Noe som til slutt gjør at keeper hos Bogafjell må forlate banen med skade. Det samme må også Leo som får direkte rødt av kampens dommer. Det samme får også Daniel som unødvendig snakker på seg ett direkte rødt i samme anledning. Noe som i bunn grunn betyr at kampen er over for vår del. Det å spille 9 mot 11 er nesten hjelpesløst i fotball.

Betenkt gjeng tidlig i kampen

Bogafjell får inn scoringene de trenger før pause, noe som gjør at de leder 4-1 når pausesignalet lyder.

Vi tar en god prat i pausen, samt gjør noen endringer på laget for å stå «Best» mulig med 9 spillere på banen.

Guttene kjemper livet av seg og leverer en helt fantastisk innsats i 2. omgang. Såpass god innsats at vi faktisk spiller 1-1 i 2. omgang mot ett lag som har 2 spillere mer enn oss.

Selv om vi lå under 5-1 var faktisk jubelen stor når vi reduserte til 5-2 etter 70 minutters spill. Det er kunst i seg selv å faktisk klare det på nivå 1 i Rogaland Fotballkrets. Jaylen bruker all styrken han har i kroppen til å rive seg løs fra hele 4 Bogafjellspillere på egenhånd. En helt rå pretstasjon av Jaylen som også gjør ett strålende innhopp i kampen mot Bogafjell.

Jaylen etter redusering 2-5

Kampen ender med tap 5-2 mot Bogafjell, men vi må bare se fremover til neste kamp som er Vardeneset borte.

KAMPFAKTA
Brodd – Bogafjell 2-5
(1-4)
Mål: Ahmed Dereli og Jaylen Noel
Assist: Casper Amundsen
Gule kort: Ingen
Røde kort: Leo Veen Røe og Daniel Karimi
Tilskuere: 49

Brodd: Snorre Berg – Mayu Ahmed, Casper Amundsen Rønningen, Andreas Tjørhom, Dafnel Johnsen – Daniel Karimi, Vebjørn Øen, Per Tjelta, Simon Kaland, Ahmed Dereli – Leo Veen Røe

Benyttende reserver: Andreas Heusschen, Jack Sandvik, Jaylen Noel og Hans Knudsen

Børs:
*** Andreas Tjørhom
**  Mayu Ahmed
*    Jaylen Noel

Alle bilder av Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn