Damelagets 4. seier for sesongen!

Damelagets 4. seier for sesongen!

Bogafjell – Brodd 0-2. Det ble en slitsom, men kjekk aften på Brodd sitt damelag når turen gikk til Sandnes og Bogafjell stadion. Slitsomt i den forstand at Bogafjell gjorde det svært vanskelig for oss under hele kampen. I tillegg befant vi oss på Sandnes, noe som i utgangspunktet aldri er ett bra utgangspunkt.

Trenerteamet forvillet seg til toppetasjen på Bogafjell sin storstue, det ble sterkt vurdert å bli værende her kampen gjennom.

Uansett gøy å få lov til å spille på ett flott anlegg både innvendig og utvendig, i tillegg til åpen kiosk og speakertjeneste. Det ble fortsatt delt ut hurtigstester på Sandnes, så vi skal ikke langt ut fra Stavanger før Corona fortsatt er ett problem for menneskeheten. Vi ble litt bekymret før kampstart, men med litt antibac på hendene var vi klare til kampstart.

Vi fant tidlig ut at Bogafjell var robuste i sitt forsvar, noe både Hanne og Malena fikk erfare. Her ble det ikke gitt bort noe gratis til oss. Så her måtte vi tidlig over på plan B, noe som innebærer masse skudd på mål før vi når frem til forsvaret.

Etter 8 minutters spill av 1. omgangen finner Mia ut han vaser rundt med en klokke på seg, noe hun får gitt til Ane som tar imot slike verdisaker. Dessverre ønsket ikke Ane dette ansvaret, slik at klokken ble levert videre til trener/oppmann/vannbærer/ballhenter og verdisaker samler osv. Noe som gjør at vedkommende ikke får med seg den flotte scoringen til Maria som suser opp i nettaket fra rundt 18 meters hold. Slik skjer, men for hver person jeg spurte om hvordan målet var jo bedre ble faktisk målet til Maria. Uansett sett en strålende scoring av Maria som gir oss ledelsen 1-0.

Før kamp

Forsvaret har stor kontroll på det Bogafjell kommer med i 1. omgang, spesielt Mia og Tilde holder fortet godt defensivt. Hvor også Anne er trygg og god å ha helt bakerst i buret. Vi prøver å spille oss fint ut fra bakre firer, men det stopper litt opp på siste tredjedel. Noe som faktisk er en gjenganger hos de fleste Broddlag denne sesongen. 0-1 står seg uansett til pause.

Pausepraten var ikke av det svært interessante slaget denne mandags kvelden. Altså det vanlige som om at vi må la ballen gjøre arbeidet og at kvaliteten på pasningene må opp noen hakk. I tillegg må vi score ett mål til for å ha kontroll på kampen. Så pausepraten går helst i korte og presise beskjeder.

I 2. omgang er det Bogafjell som starter klart best, selv om sjansene uteblir. Så er det Bogafjell som har ball mest og skaper trøkket mot oss, så vi trenere på sidelinjen var svært usikre på hva vi måtte gjøre for at kampbildet skulle snu. Så imens vi funderer på hva vi skal gjøre, så finner Charlotte ut at hun har en skuddfot. Så etter at Mia fant henne litt inn på Bogafjell sin banehalvdel, så var det bare for Charlotte til å fyre avgårde nok en prosjektil som limte seg opp i krysset til 0-2 ledelse. Noe som også gav oss på sidelinjen en liten pause fra alle tenkingen.

Kampsituasjon

Det gikk ikke lange tiden før vi måtte begynne å tenke igjen, for plutselig var det 3 spillere som gav beskjed at nok var nok. Det var på tide å bytte seg selv ut fra kampen. Så da var det på med tankesettet for å finne en best mulig måte å gjøre disse byttene på. Godt at vi var en stor 16 manns tropp til denne kampen, det var absolutt nødvendig i kveld.

Vi rir i land en sterk 2-0 seier mot ett godt Bogafjellag, selv på en dårlig dag. Det er derfor ekstra gøy å ta med seg alle 3 poengene hjem, det er absolutt en god egenskap.

Det ble dessverre ingen selfie av gjengen etter kampslutt, det virket som om de fleste av jentene hadde hastverk med å komme seg hjem i fra Sandnes. Eller rett og slett livredde for å være med på nok en selfie fra Ane som nå har begynt å bli en hit etter kamper vi vinner. I tillegg ble de 2 klart dypeste løpene utført etter kampslutt, når Charlotte og Stine finner ut at kiosken er på vei til stenge ned. Heldigvis ble det ikke noen strekk hos Charlotte eller Stine på de 2 svært dype løpene etter kampslutt.

Nå venter Vigrestad borte mandag 23. mai, laget som ligger på samme plass som oss og med like mange poeng. Vi ser frem til utfordringen.

KAMPFAKTA
Bogafjell – Brodd 0-2
(0-1)
Mål: Maria Haringstad og Charlotte Torvestad
Assist: Mia Thorvaldsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 32

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Tilde Sevild (Helene Espeland fra 70), Mia Thorvaldsen, Kristin Olsen (Marie Enersgård fra 60) – Hanne Ødegaard (Solveig Johannessen fra 82), Anette Halvorsen (Kamilla Hodne fra 46), Charlotte Torvestad, Maria Haringstad (Kristin Olsen fra 87), Malena Nilsen (Ane Foldøy fra 70) og Victoria Rydningen Lange (Anette Halvorsen fra 70)

Børs:
*** Mia Thorvaldsen
**   Maria Haringstad
*     Anne Haukeland

Juryen som står bak børspoengene syns det blir for langt å reise til Vigrestad 23. mai og har derfor allerede bestemt børspoengene for denne kampen. Slik at premissene for kampen allerede er lagt.

Børs Vigrestad
*** Hanne Ødegaard
**   Stine Miljeteig
*     Helene Espeland og Marie Enersgård

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn