Surt tap for Damelaget

Surt tap for Damelaget

Brodd – Randaberg 1-2. Det ble en sur start på høstsesongen for damelaget som spilte jevnt med Randaberg sine rekrutter. Laget som hadde med seg 7 spillere som figurerte i troppen til Randaberg sin forrige A-kamp mot Brodd onsdags kveld. Laget virket godt skodd og forberedt på hva som skulle møte dem i kampen, noe de fikk betaling i form av 3 poeng.

Vi fikk det aldri helt til å stemme denne kvelden, selv om vi til tider viste antydninger til godt spill. I 1. omgang var nok Malena den som var nærmest scoring for vår del i 1. omgang etter rundt halvspilt 1. omgang, sjansen Randaberg fikk like etter kan nok karakteriseres som enda større mulighet.

10 minutter før pause får en av Randabergs spillere drømmetreff fra 16 meters hold, en prosjektil sendes i retning Anne som ikke har mulighet å få avverget suseren. Dermed tar Randaberg ledelsen 1-0 som også står seg til pause.

2. omgang blir jevn og spennende, uten de altfor store sjansene til noen av lagene. Så 10 minutter før slutt er det debutant Vilde Junker Motland som krangler en ball i mål etter at vi får slått inn en ball i feltet på frispark. En viktig krigerscoring som gjør at begge lagene er like langt. Dessverre glipper det bakerst bare 2 minutter senere når Randaberg kommer seg løs på høyre siden og får lobbet ballen i bue over Anne bakerst i buret hos Brodd.

Vi satset fremover for scoring mot slutten av kampen, men det ville seg ikke helt. Nærmest var nok Tilde med en suser av ett frispark som går i tverrligger og ned på streken, dessverre for oss ikke langt nok over streken til å godkjenne en scoring.

Dermed ble det en sur start på høstsesongen for damelaget, men nye sjanser igjen allerede på tirsdag når vi spiller borte mot Madla kl. 18.00

KAMPFAKTA
Brodd – Randaberg
1-2 (0-1)
Mål: Vilde Junker Motland
Assist: Malena Nilsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 25

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Mia Thorvaldsen, Julie Hodne, Kristin Olsen – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Victoria Rydningen Lange, Tilde Sevild, Malena Nilsen – Kamilla Hodne

Reserver: Ingrid Opdal, Helene Espeland, Marie Enersgård, Vilde Junke Motland og Sanna Valseth

Børs:
*** Stine Miljeteig
**   Hanne Ødegaard
*    Victoria Rydningen Lange

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn