Sen scoring ødela for Damelaget

Sen scoring ødela for Damelaget

Madla – Brodd 4-3. Tirsdag kveld ble det ett nytt tap for Damelaget med knappest mulig margin, å igjen mistet vi poeng i sluttminuttene av kampen etter å ha kommet tilbake fra å ligge under. I 1. omgang virket vi lite interesert i å ha det gøy med fotballen, i tillegg virket det som om selvtiliten var fraværende. For vi fikk lite eller ingenting til å stemme i 1. omgang.

Madla tok tidlig i kampen ledelsen noenlunde fortjent, men vi kom tilbake midtveis i 1. omgang når Malena finner Hanne med en god pasning ut til høyre siden hvor så Hanne finner Kamilla foran målet som setter ballen enkelt i mål til 1-1. Kamilla sin første scoring på seniorlaget til Brodd.

Dessverre roter vi det til for oss selv bare 10 minutter senere, noe som gjør at Madla får en enkel oppgave med igjen å ta ledelsen 2-1. Som også står seg til pause. I pausen får damelaget kjeft for at de ikke har det gøy med fotballen når de spiller, det virker i hvert fall slik ut på måten vi spiller på ute på banen. Virker heller ikke som om vi har troen på egne ferdigheter. Så praten i pausen gikk på at de måtte ha det mer gøy og ha mer tro på egne ferdigheter.

Det ble i hvert fall en helt annen 2. omgang, for laget virket mer påskrudd og litt mer entusiasme i laget. Dessverre får vi en i trynet bare 10 minutter ut i 2. omgangen, på noe som kunne ligne på en mistenkelig offside. Uansett så blir målet stående, ettersom dommeren ikke blåste offside. Noe vi selvfølgelig aksepterte, det er lov å gjøre feil i fotball.

20 minutter før slutt drylte Anne ballen framover i banen til Vilde som etter en sprett satt ballen lekkert i mål med en utsøkt lobb over keeper til redusering 3-2. Noe som gir elleville 1 mål i snitt pr. kamp for Vilde så langt i 2022. Bare 10 minutter før slutt var opphentingen ett faktum når Malena drar seg forbi på venstre siden og inn i feltet. Her skjer det utrolig mye, men til slutt drylte Victoria ballen i mål fra kort holdt til 3-3. Skulle vi faktisk får med oss 3 poeng i denne kampen??

Dessverre gjentok bedriften seg på samme måte som mot Randaberg i forrige uke, Madla scorer seiersmålet bare 3 minutter senere hvor vi roter det til for oss selv. På overtid sender vi alt og alle inn i feltet, men vi fikk dessverre ikke ballen i mål til en ny utligning. Dermed gikk vi igjen på ett surt tap denne høsten. Vi prøver uansett igjen mandag hjemme mot Varhaug kl. 20.15. Velkommen!

KAMPFAKTA
Madla – Brodd 4-3
(2-1)
Mål: Kamilla Hodne, Vilde Junker Motland og Victoria Rydningen Lange
Assist: Hanne Ødegaard, Anne Haukeland og Malena Nilsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 28

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Mia Thorvaldsen, Tilde Sevild, Kristin Olsen – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Gulla, Victoria Rydningen Lange, Malena Nilsen og Kamilla Hodne

Benyttende reserver: Ane Foldøy, Vilde Motland Junker, Ingrid Eikemo Opdal og Solveig Johannessen.

Børs:
*** Victoria Rydningen Lange
**    Mia Thorvaldsen
*      Kristin Olsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn