Rasmus Martinsen til Brodd!

Rasmus Martinsen til Brodd!

11.november 2018 var han på banen da Vikings A-lag sikret opprykk til Eliteserien. Nå kommer Rasmus Martinsen (23) til Midjord for å bidra til framganger både for Brodd og seg selv.

– Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller. Og selv om Norsk Tipping-ligaen er noen steg ned fra nivået jeg er vant med, tror jeg likevel en overgang til Brodd kan gi meg selv et løft personlig. Jeg har fått et kanonbra inntrykk av trenere og spillere, og gleder meg til å spille fotball for Brodd, sier Rasmus Martinsen.

Han har hatt tilbud fra Obosligaen i vinter, men det har ikke vært tilbud som har klaffet med å kombinere fotballspill, jobb og utdanningen han tar på BI. Det får han til ved å spille for Brodd, og samtidig jobbe med rekruttering, struktur og i tillegg bidra inn mot sponsormarkedet.

– Jeg er fortsatt ung som fotballspiller, men må samtidig tenke på en framtid uten fotball på heltid. Så får vi se hva som skjer i kommende overgangsvindu. Det var en kjempespennende jobbmulighet, og jeg var kjapp med å sende søknad. Brodd virker å ha de rette verdiene som klubb. Det vil jeg veldig gjerne være en del av, sier Martinsen.

Han slutter seg til A-laget førstkommende mandag, og er spilleklar til serieåpningen mot Pors lørdag 13. april.

Trener Aleksander Midtsian mener Rasmus både kan spille midtbane og forsvar.

– Han vil bli en lederskikkelse på bane og i garderoben. Han er reflektert og moden for alderen. Og en skikkelig god fotballspiller. Jeg gleder meg til å jobbe med ham, sier Midtsian.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn