Junior Elite med viktig overtidsscoring!

Junior Elite med viktig overtidsscoring!

Brodd – Hinna 3-3. Det ble en meget spennende kamp i eliteserien for Junior tirsdags kveld på Midjord. Brodd skulle revansjere sitt 3-0 tap i vårsesongen. Det skulle uansett ble en meget tøff nøtt å knekke med masse forfall til kampen og spillere som må prioritere A-lagets viktige kamp på lørdag. Fra den meget solide kampen mot Djerv for 2 uker siden var det kun Mathias, Kasper, Gaoussou og Sondre. Noe som betydde at vi måtte låne spillere fra Junior 2 denne kvelden. Uansett en kjekk utfordring for guttene som de tok på strak hånd.

Kampen ble tett med mange dueller, men våres guttar la ned en enorm innsats for kvelden. Det gav tilslutt ett fortjent poeng, hvor vi er svært uheldige med baklengsene vi får denne kvelden. Uansett utrolig kjekt å se at guttane støtte opp om hverandre og ofrer alt for laget sitt. Spillerene er kanskje på ulike nivåer på dette juniorkullet, men vi er en flott sammensveiset gjeng som står på for hverandre. Så 1 poeng denne kvelden var meget fortjent, vi burde kanskje klart alle 3.

Det noteres ikke noe fra kampene, så sjanser og diverse blir ikke nevnt. Tar en kjapp gjennomgang av målene.

Etter 6 minutters spill er Andreas uheldig når han glipper ett innlegg rett i beina til en Hinna-spiller som enkelt setter inn 1-0.

Når det var spilt 15 minutter får Hinna frispark midt på vår banehalvdel, ballen får en lei dupp mot enden av krysset. Andreas får dessverre ikke slått ballen over til corner.

22 minutters spill er Jihad plutselig alene med keeper 35 meter fra mål, han blir holdt kraftig og ødelegger en stor målsjanse. Dommeren gir fordel, men vi får ikke utnyttet sjansen som ender i målspark. Dommeren gir merkelig nok ingen kort til Hinna her.

Etter 30 minutters spill setter Hinnas kaptein knottene i Hasmatullah, en takling som fort kunne gitt rødt kort. Dommeren nøyde seg med gult. Dermed kunne spilleren holde på i 2 minutter til, så satte han inn en nye knottetakling. Dermed var det takk for i dag. Han måtte forlate banen med rødt kort.

Etter 35 minutters spill får vi frispark inne på Hinna sin banehalvdel. Alper slår ballen inn i feltet hvor Jihad på flott vis flikker ballen i mål med hælen. En lekker scoring fra Jihad som virkelig var på hugget denne kvelden. 1-2 til Hinna var også pauseresultatet.

Vi går rett i strupen på Hinna i 2. omgang, noe som gav resultater etter bare 1 minutt spilt av 2. omgang. Jihad slår en flott stikker til Kasper Ersland som avslutter rett på keeper, han må gi retur som Steinar enkelt setter i mål til 2-2. Dessverre så tar Hinna igjen ledelsen 5 minutter senere når en lignende situasjon som på 2-0 målet skjer.

Guttane legger seg ikke ned for det, de kjemper med nebb og klør for utligningen. Belønningen skulle komme på overtid i 2. omgang. Gaoussou plukker opp en feil hos Hinnas forsvar, avslutningen hans går rett på mål, men returen setter Jihad i nettet til 3-3. En fantastisk deilig scoring.

Det skjedde mye i sluttminuttene, begge lag ønsker å få vinnermålet. Denne kvelden ble det 3-3. Dermed har guttane fortsatt ikke tapt i eliteserien siden 5. mai

KAMPFAKTA
Brodd – Hinna 3-3 (1-2)
Mål: Jihad Kher 2 og Steinar Torkellsen
Assist: Kasper Ersland, Alper Evci og Gaoussou Oumar
Gule kort: Hasmatullah Noori

Brodd: Andreas Bertelsen – Hasmatullah Noori, Gaossou Oumar, Mathias Sæbø Hodneland, Kasper Ersland – Ola Sinnes, Alper Evci, Sondre Kindingstad, Brage Skjørestad, Sajad Mustafa og Jihad Kher.

Benyttende reserver: Steinar Torkellsen og Truls Trondsen

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Jihad Kher
*     Sondre Kindingstad

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn