Damelaget tok nye 3 poeng!

Damelaget tok nye 3 poeng!

Brodd – Eiger 2-1. Damelaget tok tirsdags kveld i mot Eiger til kamp i kvinnenes 4. divisjon, hvor kampen om 3. plassen sto for tur. Fra før av har vi Viking og Sandnes Ulf som kjemper om opprykk, 2 lag som i utgangspunktet er for gode for å være i 4. divisjon. Derfor er det kjekt å se at vi nå er ett skritt nærmere målet om å ta 3. plassen i årets 4. divisjon.

Like før kampstart ble det dramatisk når vår keeper finner ut at hun har glemt hanskene hennes hjemme, frykten var stor for at dette var slutten på begynnelsen. Fremkomstmiddel for å komme seg hjem til leiligheten ble diskutert, det endte opp med at Egil Svela tok seg av sjåførrollen for å få dette i havn. På vei til parkeringsplassen gikk det ett lyst øyeblikk opp for Tone, kanskje hanskene lå i garderoben? En liten titt i garderoben gjorde underverker, de forsvunnende hanskene lå der helt uforstyrret og uskadet. Klar til bruk mellom stengene med andre ord.

Det ble en litt frustrerende kveld for Brodds damer, som fikk lite til å stemme spillemessig. Samtidig slet vi veldig med presspillet vårt, noe som gjorde at Eiger fikk mer rom enn det vi ønsket oss. Selv om vi ikke fikk roet ned spillet vårt, skapte vi noen store sjanser i løpet av kampen. Den største hadde kanskje Victoria i 1. omgang, men hun fikk heldigvis revansjert seg med matchvinnerscoring like før slutt i 2. omgang.

Etter 20 minutters spill slår Victoria en fin stikker til Maren Rasmussen som fra sin venstre kants posisjon drar seg innover i banen, før hun avslutter lekent i motsatt hjørne. En flott scoring der altså.
Vi fikk plutselig til spillet vårt etter scoringen, der vi kanskje burde lagt på til 2-0 i samme slengen. Når det først ikke går vår vei i den ene enden, så smeller det i den andre enden. Vi lar en av Eigers spillere vende opp, uten å få noe som helst press på seg. Hun får sendt avgårde en prosjektil som går rett inn i motsatt kryss. En flott scoring fra Eiger, men en scoring som absolutt burde vært avverga.

Etter scoringen tok Eiger mer over kampen, slik at det var godt å gå til pause med 1-1. I pausen ble det kanskje litt mye negativ synsing, men vi måtte opp noen hakk for å få med oss alle 3 poengene denne kvelden. Det hjalp i hvert fall når det gjaldt offensiv markering i hvert fall.

Vi klarer heller ikke i 2. omgang å komme opp på nivået vi bør være på, noe som gjør at også Eiger kommer til 2 meget store sjanser som dem sender like utenfor/over. Vi skaper også noen farligheter, uten at ballen finner nettmaskene. 12 minutter før slutt hadde heldigvis Victoria Lange stilt inn siktet sitt foran mål. Kristin Olsen finner henne med en flott pasning i bakrom, hvor Victoria tar ballen fint ned, før hun limer ballen opp i nærmeste kryss.

De siste 11 minuttene av kampen ble meget nervøst, spesielt for gjengen på sidelinjen som gikk noen turer her og der. Eiger var farlig frempå, når vi ikke fikk klarert langt nok. Det ble altfor nervepirrende, så hjertestarter skal med på benken i neste kamp. Heldigvis drar vi seieren i land, noe som gjør at vi innehar 3. plassen på tabellen. Kun 2 poeng foran nevnte Eiger, så det blir spennende å se hvordan det ender tilslutt.

Nå venter svært tøffe Viking på mandag og fredag i neste uke, her kan vi ikke forvente poeng. Vi håper uansett på 2 gode opplevelser mot ett svært godt spillende lag.

KAMPFAKTA
Brodd – Eiger 2-1
(1-1)
Mål: Maren Rasmussen og Victoria Rydningen Lange
Assist: Victoria Rydningen Lange og Kristin Olsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 18

Brodd: Tone Søndeland – Henriette Goa, Ingrid Opdal, Karianne Erland, Beate Oftedal – Siw Tårnes, Kristin Ueland, Anette Halvorsen, Lene Dirdal, Maren Rasmussen – Victoria Rydningen Lange.

Reserver: Karianne Undem, Kristin Olsen, Maren Ravnås og Solveig Meling Johanessen.

Børs:
*** Kristin Ueland
**   Ingrid Eikemo Opdal
*     Maren Rasmussen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn