Surt tap for G16 mot FGI

Surt tap for G16 mot FGI

Brodd – Forus & Gausel 1-2. Brodds gutter 16 avsluttet vårsesongen med 2 gode seirer mot henholdsvis Sola og Madla. Vi fikk ikke møtt Forus i vårsesongen, så dette ble vårt første av 2 møter denne høsten. Forus hadde på sine første 7 kamper scoret hele 40 mål, så vi sto foran en meget solid utfordring. Spesielt med tanke på at vi ikke kan skryte på oss altfor gode treninger den siste tiden.

Oppladningen til kampen ble så som så. Noen spillere kommer lenge før tiden, noen kan ikke klokken, noen må ta diverse båter, noen vet ikke at det skal spilles kamp. Med andre ord, alt er som normalt. Været var ihvertfall bra nok.

En lite motivert tale fra Brodds trener Roy Larsen og attpåtil en noenlunde oppvarming bød ikke akkurat på store øyne fra gjestene som har tilholdsted ute på industriumområdet Forus.

Kampen er 6 minutter gammel når Forus tar ledelsen 1-0, det slurves på egen banehalvdel hos Brodd. Noe som gir Forus en kontring som de får omsatt i scoring til 1-0. 3 minutter senere er det Galan som setter fart på midtbanen, han slår en pasning i retning Ali Bayzid, men en Martin Paasche vaser i veien slik at han har ballen noen sekunder før ballen endelig havner ut til Ali. Ali forserer inn i 16 meteren og avslutter godt med sin venstrefot. Ballen er limt nede i stolperoten og i mål, til venstre for keeperen. Fin scoring til 1-1.

Dessverre slår Forus tilbake bare 4 minutter senere, nok en gang på noen varianter  av pasninger på egen banehalvdel som Forus snapper opp, dermed 2-1 til Forus & Gausel. Vi kommer egentlig aldri helt godt i gang og sliter nok med sommeren i kroppen fortsatt. Det er veldig dødt ute på banen og nesten ingen hos Brodd føler for å ta i det ekstra taket vi trenger for å komme til mål.

Forus skaper nok litt mer enn oss i kampen, men er egentlig ingen god kamp fra noen av lagene denne gangen. Vi kan mye bedre og må opp noen hakk for å hamle opp med Vardeneset i Obos-cupen kvartfinale på søndag. Det blir tøft, men ingenting er umulig.

Dommeren gav ihvertfall beskjed om at klaging på dommeren skulle tas opp etter kampslutt, derfor tok Rune Røisland det med ro under kampen mot Forus & Gausel.

KAMPFAKTA
Brodd – Forus & Gausel 1-2 (1-2)
Mål: Ali Bayzid
Assist: Martin Paasche
Gule kort: Gracjan Ceplin
Tilskuere: 17 + 1 katt

Brodd: Jonas – Vetle, Truls, Paasche – Ola, Galan, Brage, Ask – Ali B, Jakob og Ali R
Benyttende reserver: Gracjan, Mahameddek, Simon, Casper og Leo

Børs:
*** Brage
**   Paasche
*     Ola

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn