Tiårets Broddlag / Instagram

Tiårets Broddlag / Instagram


Siden 17. april har det pågått en avstemning på Brodd sin egen instagramkonto «broddfk» hvor dere har stemt frem tiårets beste Broddlag. Spillere som har spilt i Brodd i tidsrommet 2010-2019 har vært oppe til en vurdering. En jury basert på 4 personer har vært med i nominasjonen, i tillegg til at dere på instagram har nominert deres favoritter. Litt etter litt har dere kommet frem til det som nå er tiårets Broddlag, stemt frem på Instagram.

Tiårets Broddlag spiller i en lekker 4-3-3 formasjon, hvor trioen i midten innehar en ankerrolle og 2 indreløpere. Tar en kjapp gjennomgang av de nominerte, i tillegg til hvem dere stemte frem til slutt. Det har blitt avgitt i snitt rundt 200 stemmer på hver avstemning på Instagram.

Keeper:

Håkon Ohren
Ole Fredrik Bergseth
Deniss Konrneiciks
Maciej Raniowski

Publikumsfavoritten Håkon Ohren sto igjen som vinner av keeperduellen etter at han slo Maciej i semien før Deniss ble slått i finalen. Ohren spilte kamper for Brodd siden 2012, frem til 2018. Han var en vinnerskalle på banen, i tillegg til en svært godt likt person av medspillere og barn/unge som var innom Midjord.

Høyre Back

Christoffer Tangen
Stian Kristensen
Martin Nordbø
Krister Landa

Hurtigtoget fra Buøy karret til seg høyre back rollen på tiårets Broddlag. Farten og fysikken gjorde sitt for at Tango ble en favoritt på Midjord. Dessverre ble det aldri noe legendestatus på høyrebacken, en trøblete kropp gjorde sitt for at Christoffer måtte gi seg med fotballen. Uansett spilte han nok til å ta plassen på høyre back.

Venstre Back

Emil Jesman Sunde
Alejandro Valecillos
Per Kristian Stangeland «PK»
Kim Rune Ovesen

Her var det vår egen stjerna fra ungdomsavdelingen fikk plass på tiårets Broddlag. Emil har vært i klubben siden det han kan huske, med unntak av ett pit stop innom Randaberg i 2014. Han vant avstemningen ett lite hestehode foran nåværende kaptein og venstre back på A-laget Alejandro Valecillos. Begge er fortsatt å se på Brodds A-lagstrening.

Stoppere

Tarjei Fiskum
Petter Midbøe Lunde
Trond Kindervåg
Marco Schefler
Snorre Fløysvik
Knut Skeie Solberg
Jonas Glendrange
Steffen Aavitsland

Tarjei Fiskum sto igjen som vinner av avstemningen på Instagram. Tarjei fikk 4 sesonger på Midjord fra 2012 til 2015. En soleklar vinnerskalle, som avsluttet sin karriere som spiss. På sine 4 sesonger ble det 36 mål på en annen publikumsfavoritt. Skal ikke se bort ifra at Tarjei hadde ordna spissplassen på tiårets lag, men denne gangen fikk han stopperplassen og kapteinsbindet.

Med seg som makker får han med seg Petter Midbø Lunde som har 3 hele sesonger i klubben. En favoritt å spille med, men ikke så kjekt for motspillere eller for den saks skyld dommere. Er absolutt en kapteinstype, men fikk hard kamp mot Tarjei Fiskum. Det ble 19 gule kort på 62 seriekamper for Petter.

Ankerrollen

Adonis Brahimi
Muhammed Akar
Truls Vagle
Thomas Våland

Det ble en innbitt stemmekamp om hvem som skulle inneha ankerrollen på tiårets Broddlag. Stemmekaoset endte i en knepen seier til Adonis Brahimi over Muhammed Akar. Adonis står med 65 seriekamper og 7 mål. Nok til å få en plass på Instagramlaget.

Indreløpere

Tormod Skavland
Petter Haukali
Daniel Hadland
Joakim Førland
Gunnar Valsson
Esben Ertzeid
Stian Olsen
Runar Andersen

Petter Olsen Haukali ble tidlig i avstemningen en klar favoritt til å stikke av med den ene av 2 plasser som indreløpere på tiårets Broddlag. Ifølge fotball.no sin statistikk står Petter Olsen Haukali med 166 serie/cupkamper og hele 42 mål. Vært i klubben siden jubileumssesongen 2013 frem til og med 2019. Før han så trappet ned etter sommeren 2019, signerte så for Vardeneset i 2020.

Med seg som makker får han arbeidsjernet Tormod Skavland som i en årrekke var kaptein på Brodds lag før 2010, men spilte en god del kamper for Brodd frem til 2013 sesongen. Vi omtaler gjerne Tormod Skavland som vår egen, selv om han begynte sin karriere på Finnøy.

Venstre kant

Jefferson De Souca
Abdullah Kilinc
Thomas Janson
Hasan Kalayci

Jefferson De Souza var i utgangspunktet selvskreven på tiårets lag, noe som også viste klart igjen på avstemningen mot Thomas Janson og Abdullah Kilinc. Den dribleglade teknikeren var en stor favoritt blant store og små på Midjord. Vi ønsker han lykke til i Viking, men veldig kjekt at de unge fortsatt får glede av Jeffy under Åpen Hall på Storhaug.

Høyre kant

Ali Kilinc
Casper Aalen Norseng
Adi Dukic
Nicklas Olsen Hovland

A-lagstrener Ali Kilinc slo ut sin egen stjerna fra egen stall i kampen om høyre kant plassen. Casper Aalen Norseng måtte se seg godt slått av læremester Kilinc. Selv om begge i utgangspunktet er venstre kanter måtte juryen ta grep, slik at muligheten for at Kilinc eller Casper hadde mulighet å få være med på tiårets lag.

Spiss

Sindre Haarberg
Morten Jensen
Mads Bøgild
Preben Erland

Nåværende spiss på Brodds A-lag fikk også annerkjennelsen om å få være med på tiårets Broddlag. Etter 3 og ½ sesong i klubben står spilleren med hele 43 mål på 71 seriekamper i følge fotball.no. Mer mål vil det bli. Sindre er også med i 2020.

Trener

Antònio Martins Silva
Rune Larsen
Ole Fredrik Bergseth
Bjarte Lunde Aarsheim

Vi har vært innom en god del trenertyper i tiden 2010-2019, Antonio Silva fikk tøff kamp mot FFOs Rune Larsen i finalen. Selv om det ble en tøff kamp, var det Silva som fikk hovedtrenerrollen på tiårets Broddlag.

Støtteapparat

Tor Inge Børslid
Bjørn Arnold Alvsåker
Christer Robertson
Ruben Hakin

Nåværende supermann og oppmann på Brodds A-lag Tor Inge Børslid er en svært godt likt herremann blant spillere og trenere på A-laget. Han har sysakene sine i orden og krever også at andre skal være med på å holde orden. Han ordner det aller meste pluss litt til. I hard kamp mot Bjørn Arnold, så ble det en fortjent seier på tiårets Broddlag som støtteapparat.


På benken har vi tatt med oss følgende spillere:
Deniss Korneiciks
Alejandro Valecillos
Muhammed Akar
Trond Kindervåg
Fabian Calderon
Morten Jensen

Vi prøver oss på en liten kåring gjennom facebook, sånn at ventetiden på å spille fotball blir gjerne litt korterere.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn