Sur poengdeling for G16

Sur poengdeling for G16

Brodd – Randaberg 2-2. Søndags kveld var det duket for ett revansjeoppgjør for vårt G16 lag, som har hatt en heller trå start på sesongen. Spesielt med tanke på poengfangsten, guttene har absolutt fortjent mer enn det som vises igjen på tabellen. Dessverre er det resultatene i kampene som teller, fremfor hvordan en presterer på banen.

Randaberg var motstander denne søndags kvelden, når guttene endelig skulle få lov til å spille hjemmekamp igjen av tellende karakter. I forrige oppgjør ble det 2-1 seier til Randaberg når vi serieåpnet på gress like før sommerferien. Kampen søndags kveld var guttene giret på å revansjere det sure tapet. Fokuset var på plass allerede i garderoben og det fortsatte på feltet under oppvarming.

I 1. omgang tydet mye på at begge lag hadde ett ønske om å vinne kampen, ettersom det tok litt tid for at kampen skulle få sette seg. Guttene leverer uansett bra i defensiv organisering for tiden, men vi må nok trene litt mer på offensiv samhandling fremover i banen for å bli helt fornøyd med det vi driver med.

Etter 22 minutters spill får vi tildelt ett frispark midt på Randaberg sin banehalvdel, Per tar seg oppgaven som servitør når han slår et godt frispark inn i straffeltet hvor keeper må gi retur. Returen faller ned i beina på enten Mesut eller Martin Andre. Så hvem som egentlig skal ha scoringen får de krangle om på treningen, scoringen er i hvert fall kreditert Mesut. Ut ifra spill og sjanser, er det greit at Brodd leder etter halvspilt 1. omgang.

Etter 30 minutters spill peker kampens dommer på krittmerket fordel Randaberg. Martin Andre Odden som har løpt hjem på returløp blir truffet av ball som er retur fra Mats. Ballen spretter opp i armen til Martin som holder sine hender i normal posisjon og har ingen mulighet for å kappe av seg hendene. Dermed blåses det for ett særdeles billig straffespark som Randaberg setter til venstre for Mats i Broddburet som er etter ballen. Like i forkant av scoringen blir Brodd gjerne snytt for ett straffe når Jack, Storm og Mesut kombinerer fint inn i Randaberg sin 16 meter. Jack virker til å bli stoppet ureglementert, men dommer vinker spillet videre.

4 minutter senere er det Mesut som kjemper til seg ballen innenfor Randaberg sin 16 meter, der blir han regelrett revet ned alene med keeper. Dommeren peker korrekt på 11 meteren, men har tydelig glemt det røde kortet. For øvrig også det gule kortet. Så vi fikk nøye oss med straffesparket istedenfor. Storm er iskald fra krittmerket å gir Brodd ledelsen igjen 2-1, som også blir pauseresultatet.

I pausen høster guttene skryt, men får også tilbakemelding på at vi ikke er gode nok i omstillingsfasen. Slik at vi skulle bli mer nøye på dette i 2. omgang.

En ting er i hvert fall sikkert. I 2. omgang legger guttene ned en helt vanvittig innsats og spiller meget flott fotball, spesielt de 30 første minuttene. Randaberg sliter med å holde følge. Vi ruller opp flere gode angrep, men det stopper liksom helt i avslutningsfasen. Størst sjanse har nok Storm når han fra innlegg fra Per header like utenfor på 6 meters hold. I tillegg har Per ett frispark som treffer krysset, dessverre er ikke skuddet hardt nok til å gå i mål.

Da blir det sånn som det ofte blir når guttene fra Midjord fortjener alle 3 poengene, nemlig at bortelaget scorer ett skikkelig pissemål om jeg får lov til å skrive det. 4 minutter før slutt får nemlig Randaberg corner, denne corneren får vi ikke klarert på hele 4 forsøk. Dermed ender ballen i nettet til stor skuffelse for spillere, lagledelse og supportere.

Bare 2 minutter senere kunne vi ha rotet det skikkelig til for oss selv når vi er unøyaktige i oppspillsfasen, heldigvis redder Mats oss med en skikkelig matchvinner redning. Det hadde vært utrolig surt om det ene poenget også hadde forsvunnet for våres del. Spesielt med tanke på vår solide 2. omgang.

Så da ender kampen 2-2, en kamp vi kanskje hadde fortjent alle 3 poengene etter en meget solid 2. omgang. Neste kamp for guttene er borte mot Hinna 2 den 31. august.

KAMPFAKTA
Brodd – Randaberg 2-2
(2-1)
Mål: Mesut Gunc (Martin Andre Odden) og Storm Aleksander K. Skandsen.
Assist: Per Tjelta og Mesut Gunc
Gule kort: Ingen hos Brodd
Tilskuere: 33

Brodd: Mats Vik De Jong – Mayu Ahmed, Alex Viland, Martin Andre Odden, Dafnel Johnsen – Ahmet Dereli, Per Tjelta, Storm Aleksander K. Skandsen, Jaylen Noel, Jack Sandvik – Mesut Gunc

Brodd innbyttere: Eirik Dahle, Oliver Gjøse, Trym Trondsen, Mateo Hansen, August Knudsen og Ola Waldow

Børs:
*** Mesut Gunc
**   Mats Vik De Jong
*     Storm Aleksander K. Skandsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn