Overtidsdrama for Damelaget!

Overtidsdrama for Damelaget!

Brodd – Randaberg 2 1-1. Brodd har fått en svært god start på sesongen med 2 seirer og 1 uavgjort, noe som betyr at damene for tiden er med i kampen mot opprykk. Mandagens motstander Randaberg er nok en av de tøffeste utfordrerne for vårt damelag. Sist gang lagene møtes var dagen før den store dagen, altså onsdag 11. mars 2020. For de som lurer, 12. mars var ingen god dag for Norge og omverdenen. I tett snødrev vant Randaberg 3-0 mot oss i Kvia seriens semifinale, en kamp Randaberg vant fortjent mot oss.

Over 1 og ½ år senere var det duket for nye kamp mellom Brodd og Randaberg 2, en kamp som skulle bli atskillelig jevnere enn kampen som ble spilt 11. mars 2020. Randaberg som har sitt A-lag i divisjonen over i 3 divisjon lot hele 9 spillere som spilte deres forrige kamp være med mot oss. Vi fikk altså utfordret vårt potensiale til fulle fem i mandagens kamp. Randaberg kjemper for øvrig i toppen av 3. divisjon per dags dato.

Ettersom notatblokken ikke medbringes på kamp, så er det ikke mye en husker av selve kampen. Her kunne jeg ha diktet opp utallige sjanser for Brodd og Randaberg 2, men jeg kan ikke huske at det ble noen sjanserik aften på Midjord. Til gjengjeld fikk vi se 2 gode lag prøve på best mulig måte å finne utav hverandre, men mye bra defensiv organisering hos begge gjorde at det ble sjansefattig. Kan tenke meg at det ble rundt 3-4 sjanser til hvert av lagene denne kvelden.

Tidlig i 1. omgang måtte vår kaptein Karianne Erland av med en strekkskade som satt godt inne i leggen, noe som gjør at hun mest sannsynlig er vekke fra fotballen 1 måneds tid. Fra før av er også Stine Miljeteig ut med en annen type strekk typ hamstring. Her må vi prioritere bevegelighetstrening fremover, pluss gjerne litt innkasttrening på treningsfeltet. Karianne ble erstattet av Malena som nok en gang viser prov på mye energi og duellkraft, nok en bra kamp av Malena.

Vi må over til 2. omgang for å notere oss den første scoringen for kvelden når Hanne Ødegaard herjer rundt på sin høyre kant posisjon, hun får lagt inn på bakerste stolpe hvor Malena har brøytet seg vei for å score sin 4. scoring for Damelaget på 6 kamper. Dermed 1-0 til Brodd etter 53 minutters spill.

Kampen fortsatte å bølge frem og tilbake, uten scoring for lagene. En stor del av æren for at Randaberg ikke får noe særlig med scoringer er vårt solide forsvar og ikke minst Julie Hodne som spiller på vårt J17 lag. Hun spilte både på høyre back og venstre back denne kampen, men til vanlig er hun stopper på J17 lag. Hun gjør nærmest ingen feil i løpet av kampen, i tillegg frustrerer hun vettet av svært gode spillere hos Randaberg. En fornøyelse å ha Julie med på kamp for damelaget. I tillegg til Tilde og Malena som er de 2 andre som var med fra vårt gode J17 lag denne kvelden.

Det så ut til å gå mot ny seier for vårt damelag, men det ble dramatisk mot slutten av kampen. 2 minutter før slutt må Stine forlate banen med skade, noe som gjorde at vi måtte gjøre noen kjappe rokkeringer. 3 minutt på overtid får Randaberg corner, her blir ballen sendt ut på 25 meters hold før den blir sendt ut til siden. Fra siden blir ballen lagt inn på bakerste stolpe til en offsideplassert Randabergspiller som får en enkel oppgave med å sette inn 1-1. Utrolig frustrerende å få en slik i trynet når det er det siste som skjer, men uansett sterkt av oss å fortsatt være ubeseiret på våre siste 6 kamper. (4 seriekamper og 2 kamper i Oboscupen). Det tar vi med oss videre til neste kamp som ikke er før søndag 3. oktober borte mot Sif/Tjensvoll.

KAMPFAKTA
Brodd – Randaberg 2
1-1 (0-0)
Mål: Malena Nilsen
Assist: Hanne Ødegaard
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 37

Brodd: Anne Haukeland – Julie Hodne, Karianne Erland, Ingrid Eikemo Opdal, Stine Sørensen Sælør – Hanne Ødegaard, Charlotte Torvestad, Gudlaug Magnusdottir, Tilde Sevild, Maren Rasmussen – Victoria Lange.

Benyttende reserver: Kristin Olsen, Karianne Undem, Marie Enersgård, Anette Halvorsen, Hanne Pollack og Malena Nilsen

Børs:
*** Julie Hodne
**   Charlotte Torvestad
*     Ingrid Opdal

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn