2 poeng tapt i sjansesløseri for Damelaget!

2 poeng tapt i sjansesløseri for Damelaget!

Sif/Tjensvoll – Brodd 1-1. Det var duket for en ny sjanserik kamp mot Sif/Tjensvoll søndags kveld. Såpass mange sjanser ble det i kampen, at det bare er frustrerende i det hele tatt skrive referat. Det var ett realt dejavu fra forrige kamp mot nettopp Sif/Tjensvoll.

I serieåpningen hadde vi drøssevis av sjanser mot det samme laget, men da kom vi under 2-0 på kort tid. Heldigvis klarte vi å heve oss slik at det ble 2-2.

At vi skulle få en nesten helt lik kamp igjen på Siffen er for meg meget forstyrrende. Det er ingen tvil at deres målvakt kan sove godt i natt, for hun stoppet oss minst 30 ganger i løpet av kvelden. Maken til sjansesløseri skal vi lete lenge etter, men heldigvis er det bare fotball. Selv om fotball faktisk er det mest viktige av det uviktige her i livet.

Så bare 5 minutter før slutt smeller det i riktig ende da Charlotte får avfyrt ett skudd fra 25 meters hold, denne gangen var skuddet for godt for deres gode keeper. Tror faktisk at sjokket over at vi faktisk scoret ett mål til slutt gjorde at vi kortsluttet den andre veien, for like etter scoringen er Sif på ett sjelden besøk hos oss. Noe som ender i scoring til Sif, ufattelig frustrerende. Som om ikke kampen var frustrerende i seg selv. Kampen ebber ut i 1-1, noe som gjør at vi har rotet bort 4 poeng mot Sif/Tjensvoll. Da er det godt å se tilbake til at vi faktisk har gjort det helt greit resten av sesongen.

Nå står vi faktisk med 7 kamper ubeseiret etter at vi endelig fikk lov til å spille kamper igjen, noe som er meget imponerende. Vi akter å fortsette med disse resultatene. Nå venter Havørn på Midjord onsdag kl. 20.00. Vi gleder oss veldig til å møte Havørn igjen, vi har hatt mange jevne og spennende kamper opp gjennom årene. Så det blir ett gledelig gjensyn.

KAMPFAKTA
Sif/Tjensvoll – Brodd
1-1 (0-0)
Mål: Charlotte Torvestad
Assist: Ingen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 24

Brodd: Anne Haukeland – Marthe Laursen, Stine Sørensen Sælør, Karianne Undem, Marie Enersgård – Hanne Ødegaard, Charlotte Torvestad, Gudlaug Magnusdottir, Anette Halvorsen, Malena Nilsen – Victoria Rydningen Lange

Reserver: Tilde Sevild, Maren Rasmussen, Hanne Pollack og Solveig Johannessen.

Børs:
*** Anette Halvorsen
** Stine Sørensen Sælør
* Karianne Undem

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn