Juniorlaget med solid seier mot Hinna

Juniorlaget med solid seier mot Hinna

Brodd – Hinna 2  3-1. Søndags ettermiddag var det duket for lokaloppgjør mot Hinna for Juniorlaget. Som regel jevne kamper når lagene møtes og også litt prestisje å spore ettersom flere av guttene kjenner hverandre. Gode nyheter er det også at Andreas Tjørhom og Magnus Sunde er tilbake etter skade, begge har vært vekke fra fotballbanen i godt over 2 ½ måned. Så var veldig kjekt å se dem begge 2 igjen på banen.

En jevnspilt start på kampen hvor mye bølger frem og tilbake, gjerne med ett lite overtak Brodd. Etter 16 minutters spill ruller vi opp ett angrep fra vår sisteskanse Mats og frem til Ahmed som setter ballen i mål. Mats kaster ut til Casper som tar med seg ballen fremover i banen, han drar på seg 2 spillere før han frispiller Mayu som setter stor fart fremover i banen før han slår en nydelig stikker til Ahmed som har startet fint på sin venstre side. Ahmed tar så med seg ballen innover i 16 meteren før han avslutter med sin venstrefot, hvor ballen til slutt ender i nettet til 1-0 ledelse.

Ahmed og Leo etter 1-0 scoringen

Bare minuttet etterpå utligner Hinna etter å ha fått ett svært billig frispark inne på vår banehalvdel, frisparket blir slått inn i feltet hvor den er veldig lenge. Noe som gjør at vi ikke får klarert, sånn at Hinna kan sette inn utligningen til 1-1 like etter vår scoring. Noe som føltes svært unødvendig.

Litt stillingskrig mellom lagene etter utligningen, men etter 35 minutter spill får Galan frispark litt ute på siden. Han tar selv frisparket som blir fint slått inn i feltet, der er det Casper som får kjempet ballen frem til Levy som er frempå å setter ballen i mål til 2-1 ledelse med sin venstrefot.

Levy og gjengen etter 2-1 scoringen

Hinna setter en ball i nettet 5 minutter senere, men Hinnas spiss er i klar offside når ballen blir satt i mål. Så til pause leder vi fortjent 2-1.

Vi er ikke helt fornøyde i pausen, noe vi prøver å rette på der og da. Å håpe at guttene selv tar noen små tak for å bedre seg noe i 2. omgang. Det virket som om guttene responderte på det som ble sagt i hvert fall.

10 minutter ut i 2. omgang får Hinna en stor mulighet når vi roter det til for oss selv, men vi får heldigvis kontroll når Mats setter klypene i ballen. Like etterpå kombinerer Jonas og Galan fint, hvor sistnevnte lobber ballen like over målet.

Vi legger på til 3-1 ledelse når Galan slår en fin stikker til Jonas som slår fint inn foran mål med sin venstre fot, hvor Leo enkelt kan sette foten på ballen til 3-1 ledelse. En flott scoring.

Vi har svært god kontroll på kampen etter scoringen og lar ikke Hinna komme til noen farligheter, vi var nok nærmere 4-1 enn de var en redusering. Like før slutt fikk vi en stor sjanse hvor både Jonas og Galan har muligheten til å sette ballen i nettet, men begge avslutter på likt. Dermed ender ballen utenfor istedenfor.

Vi tar en fortjent 3-1 seier hjemme mot Hinna og retter nå blikket til neste søndag når vi spiller borte mot Bogafjell 11. september kl. 20.00.

KAMPFAKTA
Brodd – Hinna 2  3-1
(2-1)
Mål: Ahmed Dereli, Levy Thorsen og Leo Veen Røe
Assist: Mayu Ahmed, Casper Amundsen og Jonas Habbestad Gjerde
Gule kort: Galan Ahmed og Mats Vik de Jong
Tilskuere: 67

Brodd: Mats Vik de Jong – Hans Knudsen, Levy Thorsen, Casper Amundsen, Mayu Ahmed – Jonas Habbestad Gjerde, Per Tjelta Thorshaug, Jaylen Noel, Galan Ahmed, Ahmed Dereli – Leo Veen Røe.

Brodds reserver: Dafnel Johnsen, Jack Sandvik, Magnus Sunde, Andreas Tjørhom, Andreas Heusschen, Eirik Dahle og Martin Andre Odden.

Børs:
*** Levy Thorsen
**   Mayu Ahmed
*     Ahmed Dereli

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn