Damelaget med 3. strake seirer!

Damelaget med 3. strake seirer!

Brodd – Vigrestad 2-1. Damelaget tok en sterk hjemmeseier mot tabellnabo Vigrestad onsdags kveld. Det ble en tett og lite velspilt fotballkamp, hvor kanskje nervene tok mer overhånd enn hva man måtte ønske. Med seier befestet Damelaget sin 3. plass på tabellen bak de suverene rekruttlagene Hinna og Vidar.

Selv om vi ikke har snakket så høyt om det, så kan vi risikere å forlenge sesongen med noen kamper ut i november. Noe som gjerne gjør den triste mørketiden litt kortere. Uansett er det en liten vei å gå før 3. plassen er en realitet. Tonstad med mye bedre målforskjell enn oss er gjerne den største favoritten til å ta 3. plass, selv om de pr. dags dato er 6 poeng bak oss med 2 kamper mindre spilt. Også Varhaug som ligger poenget bak oss har ett enklere kampprogram foran seg. Det vil uansett bli en spennende avslutning på årets sesong.

I 1. omgang mot Vigrestad kjørte vi samme taktikk som vi hadde mot Tonstad, uten at vi fikk spillet til å sitte av den grunn. Ble en del feilpasninger i «mørket» på Midjord, hvor ikke akkurat flomlysene er så mye å skryte av. Så mørkegrønt og mørkeblått er ikke noe god kombo i høstmørket på Midjord. I hvert fall noe å klage på om det skulle gå skeis.

Selv om det så mørkt ut i 1. omgang fikk vi heldigvis ett solid lyspunkt når Gulla slår en lekker stikker gjennom til Hanne som er sikker alene med Vigrestad sin keeper. Dermed tar vi ledelsen 1-0 som også står seg til pause.

I pausen gjør om litt på formasjonen og tar oss noen muffins og en liten anelse kaffe. Vi diskuterte både løst og fast om kampen og diverse andre ting som hadde skjedd i løpet av dagen. Så var det bare å vente på at Vigrestad skulle komme ut av garderoben til 2. omgang.

Vi startet 2. omgangen på mye bedre vis og allerede etter 5 minutter ut i 2. omgang slår Ingrid en meget god pasning gjennom hele feltet til Hanne som når ballen før en utrusende keeper. Så da var det bare for Hanne å sette ballen i målet til 2-0 ledelse.

Mye frem og tilbake etter scoringen, men vi var nok nærmest scoring når Mia treffer tverrligger på frispark. Midtveis i 2. omgang får ei av Vigrestad sine spillere drømmetreff fra 20 meters hold. Ballen går i et prosjektil som treffer stangen og går i mål, null mulighet for Anne å nå frem til dessverre.

Det ble svært nervepirrende siste 20 minuttene, såpass gale at vi la om til 5 spillere bak. Noe vi sjelden foretar oss. Lite finspill å melde de siste 20 minuttene, men kan melde om at 3 poeng ble igjen på Midjord når kampens dommer blåste av kampen.

Gjenstående kamper for damelaget
Brodd – Hinna 2 mandag 3. oktober kl. 20.15
Tonstad – Brodd lørdag 22. oktober kl. 14.00
Brodd – Havørn lørdag 29. oktober kl. 14.00

KAMPFAKTA
Brodd – Vigrestad 2-1
(1-0)
Mål: Hanne Ødegaard x2
Assist: Gulla og Ingrid Opdal
Gule kort: Ingen
Tilskuere: Speaker glemte å opplyse om antall solgte

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Ingrid Opdal, Mia Thorvaldsen, Lena Framnes – Hanne Ødegaard (Solveig Johannessen fra 85), Anette Halvorsen, Gulla (Helene Espedal fra 74), Ane Foldøy (Christine Johansen fra 88), Malin Taranger Koppang (Martha Taranger Koppang fra 65) – Victoria Rydningen Lange (Kristin Olsen fra 46)

Børs:
*** Hanne Ødegaard
**   Gulla
*     Ane Foldøy

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn