Juniorlaget slo tilbake!

Juniorlaget slo tilbake!

Sola – Brodd 1-2. Etter det forsmedelig tapet mot Randaberg sist, så var det revansje som sto på programmet når turen gikk til Sola søndags ettermiddag. Sola som på sin side har hatt en utrolig formutvikling nå i høst med 4 seirer på sine 5 siste kamper. Så ingen enkel nøtt å knekke for guttene fra Storhaug.

Like før kampstart åpnet slusene seg, slik at det meste skulle innby til god og hurtig fotball. I tillegg fikk Rune Røisland sammen med Martin Tjela hver sin fortjente pølse med brød.

Vi starter klart best i kampen og Sola har ikke mye å tilby de første 30 minuttene av kampen. Vi har god kontroll, men gjerne litt vel god kontroll når fokuset etter hvert begynner å falle grunnet det store overtaket. En del pasningsfeil og slurvet mottak gjør at Sola kommer med mer i kampen og kommer på farlige overganger. Heldigvis har gjengen bak noenlunde god kontroll. En liten skår i gleden var at Andreas Tjørhom måtte gi seg med skade skulderen når han falt litt feil på nevnte skulder, heldigvis gjorde erstatter Eirik Dahle en solid jobb sammen med Levy bakerst i resten av kampen.

Vi følte at vi begynte å miste momentum i kampen, men 7 minutter før pause lobber Per ballen gjennom til Leo som pirker ballen forbi Sola sin keeper til 1-0. En ledelse som også sto seg til pause.

Leo akkurat satt inn 1-0 scoringen, assist av Per.

I pausen ble det manet til tålmodighet og pasningskvalitet, samt at fokuset måtte opp ett lite nivå om dette skulle holde helt inn.

2. omgangen virket Sola litt mer påskrudd og klare for å bite fra seg, selv om vi følte på at vi hadde god kontroll. Så var vi gjerne litt i overkant naive i måten vi angrep 2. omgang på. Sola sto igjen med en god del spillere, noe utgjorde en stor trussel for eventuelle kontringer. Likevel er det vi som legger på til 2-0 med Jack Sandvik etter en flott opprulling fra vår høyre side og over til høyre, hvor til slutt Jack setter ballen sikkert i mål bak Sola sin keeper. Dermed 2-0 ledelse til de grønne fra Storhaug.

Heldigvis ble byttet utsatt med 30 sekunder, slik at Jack kunne øke Brodd sin ledelse til 2-0.

Sola slo tidlig tilbake bare 4 minutter senere når Eirik på noe ureglementert vis blir beseiret av Sola sin spiss, lignet på frispark til vår stopper. Dommer lot spillet gå, noe som ga Sola sin redusering.

Det ble noen spennende siste 20 minutter av kampen hvor kanskje vi var nærmere 3-1, men Sola var heller ikke ufarlige når de sto igjen med så mange som de gjorde i kampen. Det kunne gått begge veier, men heldigvis for oss gikk det rette veien denne gangen. Dermed 3 sterke poeng med oss i bagasjen til Midjord.

Nå venter sterke Vard Haugesund på Midjord søndag 9. oktober kl. 15.00 i høstferien.

KAMPFAKTA
Sola – Brodd 1-2
(0-1)
Mål: Leo Veen og Jack Sandvik
Assist: Per Tjelta x2
Gule kort: Mats Vik de Jong
Tilskuere: 23

Brodd: Mats Vik de Jong – Andreas Heusschen, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom (Eirik Dahle fra 26), Magnus Sunde (August Knudsen fra 75) – Ahmed Dereli (Lukas Hetland fra 75), Per Tjelta, Jaylen Noel, Casper Amundsen, Jack Sandvik (Thomas Strand fra 66) – Leo Veen Røe.

Børs:
*** Jaylen Noel
**   Leo Veen
*     Levy Thorsen

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn