Endelig seriestart på Midjord!

Endelig seriestart på Midjord!

Vi har ventet helt siden 16. oktober, men i dag tirsdag 11. april er herrelaget vårt endelig tilbake på Midjord til serieåpning i Norsk Tipping-ligaen. Vi håper folk fortsetter å skape liv, røre og samhold på Stavangers nest best besøkte arena. Dagens motstander er kanskje årets tøffeste: Et Viking 2-lag spekket med talent som er vant med langt høyere nivå i både trening og kamp.

Avspark på kampen er 18:30, men som vanlig anbefaler vi publikum å komme til arenaen langt tidligere. Kiosken i klubbhuset er nemlig åpen fra 17:30, og den gode drøsen med andre kjekke Brodd-supportere er en viktig del av opplevelsen. Og du – dropp bilen, og bruk beina, sykkel eller kollektiv. Da blir det både mer trygt for andre og du sikrer deg nødvendig aktivitet på kroppen.

Gjennom vinteren har hovedtrener Ali Kilinc rukket å bli far på hjemmebane. Samtidig har han også sammen med resten av støtteapparatet jobbet med å få på plass en slagkraftig tropp slik at Brodd skal kunne glede fansen på Midjord med enda flere gode opplevelser i år.  Blant de toneangivende fra i fjor er stopper Stian Sleveland og spiss Knut Erik Myklebust borte, men vi har hentet inn spennende erstattere i Mads Bertelsen Sveindal (stopper, Mandalskameratene), Øyvind Nilsen (stopper, Vidar), Marius Wigemyr Hagen (angrepsspiller, Mandalskameratene) og spissen Eirik Arnebrott (SIF).

Treningskampene har variert noe. Tap for nyopprykkede Eiger og for naborival Vidar ser ikke bra ut på papiret, mens seieren i generalprøven borte mot Staal Jørpeland ser tilsvarende bra ut. Trener Kilinc er imidlertid klar på at treningskamper først og fremst er trening. Det er i kveld alvoret virkelig begynner.

Kilinc har en nær skadefri tropp. Øyvind Nilsen, Julian Veen Uldal og kaptein Alejandro Valecillos har noe smårusk og starter ikke dagens kamp, men ellers er vi alle mann alle. Det trengs når motstander er Vikings andrelag, ledet av Thomas Pereira.

Viking 2 pleier å være sterke i begynnelsen av sesongen. Mange spillere som ikke fikk tillit fra start på Lerkendal er sugne på å vise at de er i form, og vil inn på laget. I tillegg har Viking en meget bra gjeng med juniorspillere, hvor Storhaug-gutten Jørgen Galta født 2005 er en av de mest spennende. Den tidligere Brodd-spilleren har vist både målteft og andre spennende offensive kvaliteter i oppkjøringen, og har derfor også trent med A-laget til Viking i det siste.

Selv om vi heier på «Jøgga», og håper han får løpe ut på SR Bank for A-laget, må sønn til Helge Galta forvente tøff behandling fra et motivert Brodd-lag i dag.

Brodd tippes i toppen av tabellen i det de fleste eksperter tror blir en jevn liga. Sammen med Bjarg, Vidar, Staal og kveldens motstander Viking 2 forventes Brodd å kjempe om den ene opprykksplassen som deles ut i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3.

Da hadde det vært deilig med tre poeng mot sterke Viking 2 i kveld. For å få til det er det til stor hjelp om du og mange med deg kommer til Midjord og støtter laget vårt og støtter Ali Kilincs menn!

Ses på NSE-banen Midjord stadion i kveld!

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn